Angie Mangombe a Josef Kůrka (Praha, 25. dubna 2023)

Angie Mangombe a Josef Kůrka (Praha, 25. dubna 2023) | foto: Profimedia.cz

Josef Kůrka ze Survivoru a jeho partnerka Angie Mangombe mají syna

  • 75
Fitness trenér Josef Kůrka (31) a influencerka Angie Mangombe (25) se dočkali společného potomka. Muž roku 2016, který vařil i v MasterChefovi a byl jedním ze soutěžících v reality show Survivor, ukázal syna na Instagramu.

„Čau světě, čau tati. Jsem tady,“ napsal Josef Kůrka v neděli večer stručně k fotografii, ne které drží v náručí svého syna Rafaela. Připsal hashtag „love“.

Vzápětí mu v komentářích začalo gratulovat mnoho fanoušků i přátel. Nechyběl ani partner Lucie Bílé Radek Filipi, modelky Dominika Mesarošová a Kateřina Průšová nebo zpěvačka Šárka Vaňková, která nedávno prozradila, že se dala dohromady s hercem Petrem Vondráčkem.

Model a fitness trenér v polovině ledna prozradil, že on i partnerka touží po tom, aby se jim jako první narodil chlapeček.

„Oba ale toužíme po klukovi. Já bych chtěl Pepu, ale předpokládáme, že miminko bude tmavé pleti a k tomu by Josef neseděl. Proto jsme našli jméno Rafael, jako Želva Ninja,“ prohlásil tehdy se smíchem.

Nepřipustíme, aby naše dítě vyrůstalo s jedním rodičem, říká Josef Kůrka

Prozradil také, že by s partnerkou Angie Mangombe nechtěli zůstat u jednoho potomka. „Moji rodiče se rozvedli, každý měl svou rodinu a mě vychovali babička a děda. Angie to měla složitější. Tátu z Angoly nepoznala a maminka je Slovenka, ale s tou také nevyrůstala a vychovávali ji prarodiče. Po smrti babičky se o její výchovu dělili tety a děda,“ vysvětlil bývalý partner herečky Barbory Mottlové.

„Takhle to určitě nechceme. Nepřipustíme, aby naše dítě vyrůstalo s jedním rodičem. S Angie chceme hodně dětí. Bavili jsme se o čtyřech, ale stáhli jsme to během těhotenství na dvě,“ řekl účastník Survivoru Česko Slovensko s tím, že svatba je v plánu.

VIDEO: Josef Kůrka v MX podcastu (2023):