Jennifer Anistonová - Filmový festival v Torontu | foto: Profimedia.cz

Jennifer Anistonová je těhotná a vrací se k expartnerovi

  • 6
Herečka Jennifer Anistonová čeká dítě. Uvádí to australský magazín New Weekly. A vypadá to, že kvůli svému těhotenství vzala na milost i expřítele Johna Mayera. Rozešla se s ním před pár týdny, protože nadměrně kouřil a popíjel alkohol.

Hvězda seriálu Přátelé na založení rodiny vždycky stavěla svou kariéru, jen si nemohla najít toho pravého. K rozpustilému hudebníkovi se podle australského magazínu New Weekly vrátila právě kvůli tomu, že s ním čeká dítě.

A tak dostal Mayer druhou šanci. A on se nyní snaží, seč může, sekat dobrotu. Dokonce pro Jennifer napsal milostnou píseň a rozhodl se definitivně skoncovat s pitím a kouřením.

Jennifer Anistonová a John Mayer
Jennifer Anistonová a John Mayer

"John napsal píseň o jejich vztahu a zahrál ji Jennifer, kterou to úplně dostalo. Vzdal se teď chlastání a slíbil, že přestane také kouřit balené cigarety. To jsou dvě věci, které Jennifer fakt lezly na nervy," řekl zdroj magazínu.

Pár byl opět viděn pohromadě minulý týden. Jennifer a John si užívali romantický víkend v New Yorku a rovněž společně odletěli na koncert v Bostonu.

Jennifer je z těhotenství v sedmém nebi. "Jennifer je z toho nadšená. Nechce být ale svobodnou matkou, takže je ochotná dát Johnovi ještě šanci, aby prokázal svůj rodičovský potenciál," citoval New Weekly zdroj blízký Anistonové.