Hugh Grant tři roky tajil milenku

  • 3
Jen málokomu ze světa showbyznysu se povede stejný husarský kousek, jaký předvedl Hugh Grant. Tři roky dokázal před novináři a fanoušky tajit vztah s polskou pracovnicí OSN Kasiou Komorowiczovou. To, že s někým prožívá milostný románek, britský herec naznačil při londýnské premiéře snímku Richarda Curtise Láska nebeská.

Ani za nic ale nechtěl odkrýt přítelčinu identitu. Kasia ovšem již dále nehodlala vztah tajit a před novináři se o své lásce k hvězdě filmu Nothing Hill rozhodla promluvit.

"Jsem do Hugha úplně zblázněná. Nikdy jsem tolik nikoho nemilovala. Je úžasný a ráda bych s ním trávila více času. Náš vztah je nyní plný emocí," prozradila Komorowiczová, která s Grantem začala chodit po jeho rozchodu s herečkou Elizabeth Hurleyovou.

"Hugh umí nádherně líbat. Prožíváme spolu nádherné období. Za nic bych naše společné chvíle neměnila. Setkáváme se při skleničce nebo u večeře a trávíme společně velice krásné večery," pustila si pusu na špacír Kasia.

"Je naprosto v pohodě. Nikdy předtím jsem ho neviděl tak spokojeného. A to jsme ani nevěděli, že někoho má. Spojovali jsme to s úspěchy v kariéře a ona za vším stála nakonec ženská. Kdo by to do něj řekl," uvedl blízký přítel třiačtyřicetiletého herce.

Hugh Grant se ovšem dal slyšet, že myšlenky na manželství ho napadají pouze v momentě, kdy se napije. "Tyhle nápady mám pouze, když sám sebe začnu nudit, když jsem opilý. Muži myslí na manželství když se opijí, ženy když jsou střízlivé," prohlásil.

Dva nejdůležitější z filmu Notting Hill: Julia Robertsová a Hugh Grant.

Liz Hurleyová a Hugh Grant

Hugh Grant a Sandra Bullocková na festivalu v Cannes.