Gabriela Soukalová a její přítel Miloš Kadeřábek

Gabriela Soukalová a její přítel Miloš Kadeřábek | foto: Repro ShowTime FTV Prima

Gabriela Koukalová má nového přítele. Promluvila i o problémech po rozvodu

  • 134
Primácká moderátorka Gabriela Koukalová (31) se pochlubila, že má nového přítele. Znají se už několik let, protože spolu byli hodně blízcí přátelé. „Jmenuje se Miloš a je to člověk, který spoustu posledních let pracoval v gastronomii,“ řekla bývalá biatlonistka.

Moderátorka Gabriela Koukalová také prozradila, čím ji nový partner Miloš Kadeřábek okouzlil. Velkou roli podle ní hrála empatie. 

„Mám pocit, že je to jeden z lidí v mém okolí, kteří umí dobře naslouchat. Je velmi pozorný a strašně dobře vaří. A já miluju jídlo. Tím si mě hodně dostal, to mu nahrálo plusové body. Je to ten typ muže, který mě respektuje se všemi chybami, s tím, jaká jsem, což je obrovsky osvobozující,“ prohlásila Koukalová pro pořad ShowTime. „Miloš je multitalent – má rád sport, inklinuje i k umění, což je mi blízké. Myslím, že těch společných směrů je celá řada. Jsem šťastná.“

Dvojice plánuje společnou budoucnost. Podle moderátorky by se dalo říct, že spolu bydlí. A v posledních měsících čím dál tím intenzivněji. „Po zkušenostech z minulosti ale nejsem svatbám úplně nakloněná, takže v tomto směru bych rozhodně nepospíchala. Společnou budoucnost ale plánujeme, rozhodně!“ řekla.

Gabriela Koukalová a její přítel Miloš

Gabriela Koukalová se loni rozvedla s badmintonistou Petrem Koukalem. Přesto jejich majetkové vypořádání ještě neskončilo. „Myslím, že čím delší čas uplynul od rozvodu, tak jsem v podstatě víc a víc zklamaná. Pořád jsem věřila, že se dokážeme domluvit jako dospělí lidé, ale teď z toho mám pocit… dokonce je mi až nepříjemné, že jsou zpochybňovány moje sportovní úspěchy, ocenění. Dospělo to do takové fáze, že si oba dva musíme brát právního zástupce. Takže v klidu to asi moc neproběhne,“ dodala.

Bývalá vrcholová sportovkyně odloučení od manžela oznámila loni v září.  Uvedla, že se ukázalo, že jejich představy o partnerském životě jsou odlišné. Olympijská medailistka tenkrát doplnila, že odluka nastává po vzájemné dohodě, a věřila, že s Koukalem zůstanou přáteli.

16. prosince 2020