Demi Moore a Daniel Humm (Roland Garros, Paříž, Francie, 5. června 2022)

Demi Moore a Daniel Humm (Roland Garros, Paříž, Francie, 5. června 2022) | foto: Profimedia.cz

Herečka Demi Moore randí s o 13 let mladším švýcarským šéfkuchařem

  • 2
Herečka Demi Moore září po boku nového partnera. Je jím Daniel Humm, o třináct let mladší šéfkuchař a podnikatel původem ze Švýcarska. S tím se bývalá manžela herce Bruce Willise objevuje ve společnosti od letošního března.

Devětapadesátiletá Demi Moore vzala svého nového partnera do společnosti poprvé v dubnu, vyrazili na módní přehlídku značky Chloé. Poté, co jejich fotky obletěly svět, začalo se hned spekulovat, že spolu něco mají.

O víkendu je vyfotili paparazzi na Roland Garros v Paříži, kde ze sebe v hledišti během tenisového zápasu mužského finále mezi Rafaelem Nadalem a Casperem Ruudem nemohli spustit oči. Společně se fotili a herečka dokonce ochotně rozdávala úsměvy i pro bulvární fotografy.

O třináct let mladší podnikatel Daniel Humm vlastní v New Yorku vyhlášené restaurace Eleven Madison Park a NoMad. Nedávno si otevřel pobočku NoMad také v Los Angeles a v Londýně vlastní podniky Davies a Brook. Svou první ze tří michelinských hvězd získal už ve čtyřiadvaceti letech.

Foto: Demi Moore se svými dcerami, které má s Brucem Willisem:

Kromě toho vydává šestačtyřicetiletý rozvedený rodák ze Strengelbachu knihy o vaření a je spoluautorem projektu Rethink Food, neziskovky pro podporu trvale udržitelného stravování.

Bruce Willis je v karanténě s exmanželkou Demi Moore. Dceři oholil hlavu

Demi Moore má výborné vztahy s exmanželem Brucem Willisem, s nímž a jeho současnou manželkou trávila většinu lockdownů. Herec je otcem jejich tří dcer Rumer, Scout a Tallulah.

Prvním manželem herečky byl muzikant Freddy Moore, po rozvodu s Willisem byla provdaná za výrazně mladšího hereckého kolegu Ashtona Kutchera. Poté, co se rozešli, byla Demi Moore vídána například s hercem Martinem Hendersonem, investorem Vitem Schnabelem, obchodníkem Harrym Mortonem nebo muzikantem Seanem Fridayem.

VIDEO: Demi Moore a její nový partner, podnikatel Daniel Humm: