Michaela Dolinová a Jaroslav Tuček se na veřejnosti ukazují společně, přestože se rozvádějí

Michaela Dolinová a Jaroslav Tuček se na veřejnosti ukazují společně, přestože se rozvádějí | foto: Marek Navrátil

Další manželství v troskách: Dolinová se rozvádí

  • 20
Moderátorka a herečka Michaela Dolinová je další známou osobností, které nevyšlo manželství. Po patnácti letech odchází od manžela Jaroslava Tučka. "Ano, můžu potvrdit, že se rozvádím," řekla iDNES.cz.

Krize u Dolinové a Tučka trvá podle našich informací již několik měsíců a žádost o rozvod měla podat právě Dolinová, která se od manžela už odstěhovala i se svými dvěma dcerami, jedenáctiletou Terezou a devítiletou Julií.  

Podle deníku Aha! je ve hře jiný, starší muž, s nímž moderátorka údajně udržuje milenecký poměr. K těmto spekulacím se ale Dolinová odmítla vyjádřit.

O stěhování Dolinové jsme informovali už v srpnu, kdy se stěhovala do nového bytu na pražském Proseku. "Čekám na kolaudaci, ale už tam stěhuju krabice s věcmi. Namontovaná je i kuchyň, na kterou se moc těším. Bohužel to vypadá tak, že 105 metrů čtverečních, které byt má, mi zase nebude stačit," uvedla tehdy moderátorka, jejíž manželství muselo být v troskách už v této době.

Adéla Gondíková s dcerou Nelly
Krizí prochází i manželství Adély Gondíkové, na snímku s dcerou Nelly

Během několika týdnů tak v českém showbyznysu končí již třetí manželství. Vzájemné odloučení potvrdili již dříve Lucie Bílá a Václav Noid Bárta a nedávno i moderátorka Adéla Gondíková, kterou opustil manžel Ondřej Brousek. - čtěte Další rozchod: Gondíkovou opustil manžel