Britney střídá partnery v rytmu kvapíku

Irský herec Collin Farrell je za poslední dva týdny už třetím mužem, s nímž byla popová hvězda Britney Spearsová přistižena při schůzkách ve více než přátelském duchu. V té době se stačila rozejít s rockerem Fredem Durstem, ostatně k úlevě fanoušků obou umělců. S bývalou láskou Justinem Timberlakem se zúčastnila v Los Angeles předávání ocenění American Music Awards.
"Vypadá to, jakoby je všechny vodila za nos. Opustila Freda, setkává se s Collinem, ale Justina má stále v hlavě," podotkl jeden z Justinových přátel. Další k tomu dodal, že Justin zuřil, když se dozvěděl, že se Britney setkává s Collinem.
 
S Farrellem s pověstí hollywoodského playboye se Britney minulý týden bujaře bavila v jednom klubu, odkud odešli na premiéru Collinova posledního filmu The Recruit, v němž Farrel hraje po boku Al Pacina a Bridget Moynahanové. Jeden z účastníků popremiérové párty bulvárnímu tisku prásknul, že se tam přiopilá Britney s Collinem objímala a potom spolu odešli.
S Fredem Durstem se v posledních dvou týdnech Britney objevila na festivalu nezávislého filmu, který organizoval Robert Redford. Rozchod s Fredem potvrdil další "dobrý" přítel, který prý viděl Dursta odjíždět z Los Angeles s manželkou Jennifer. "Dostal kopačky a to ho pořádně rozhořčilo," komentoval.
Lamač srdcí Collin Farrel má za sebou vztahy s mnoha herečkami, mezi nimi s Demi Moorovou a plejádou modelek. V příštím čísle časopisu Playboy prý na sebe prozradí, že si už od 14 let kupoval kazety a pornografickými filmy a pravidelně sledoval televizi s obdobnými odvážnými programy.
 
"Vždy jsem zastával názor, že příležitostný sex není rozhodně k zahození," dal se slyšet Collin.

Britney Spearsová na festivalu Rock In Rio 3.

5. místo - Britney Spearsová

Předávání cen amerických teenagerů "Teen Choice" - 12. srpna 2001 v amfiteátru Universal v Los Angeles

Britney Spearsová

Britney Spears na koncertě na počest 30. výročí sólové dráhy popové megahvězdy Michaela Jacksona.

Britney Spearsová: Britney - booklet CD.

Britney Spearsová: Britney - obal CD.

Britney Spearsová na ceremoniálu 29. ročníku Amerických hudebních cen v losangeleské hale Shrine Auditorium.

Zpěvačka Britney Spearsová na ceremoniálu Grammy 2002.

Britney Spearsová představuje Michaela Jacksona jako "umělce milénia" na slavnostním ceremoniálu MTV Video Music Awards v Radio City Music Hall (New York, 29. srpna 2002).

Na kolekci jaro léto 2003 módního návrháře Ralpha Laurena se přišla v New Yorku podívat také zpěvačka Britney Spearsová.

Britney Spearsová

Zpěvačka Britney Spearsová při předávání cen American Music Awards.