Agáta Hanychová

Agáta Hanychová | foto: Lenka Hatašová

Hanychová potvrdila staronový vztah a řekla, jak to má s otci svých dětí

  • 202
Po spekulacích, jestli jsou opět spolu, šli s pravdou ven. Agáta Hanychová (38) přiznala, že znovu chodí s bývalým partnerem Miroslavem Dopitou (39), se kterým má dvanáctiletého syna Kryšpína. Svůj vztah potvrdili na sociálních sítích.

„Ano, jsme spolu,“ řekla Agáta Hanychová na novém instagramovém profilu agata.family zaměřeném na rodinu a tipy na různé výlety. „Určitě jsme nad tím hodně přemýšleli. Ani jeden nechceme ublížit Kryšpínovi, aby znovu přišel o tátu. Budeme dělat maximum, abychom to neposrali.“

S bývalým hráčem amerického fotbalu Miroslavem Dopitou se Agáta Hanychová seznámila v roce 2010. O rok později se jim narodil syn Kryšpín. Přestože se dvojice zasnoubila, nakonec se v roce 2012 snoubenci rozešli.

Zpěvák, hokejista, herec, truhlář i lékař. S kým chodila Agáta Hanychová

Staronový vztah po letech si oba nemohou vynachválit. „Je to obrovský rozdíl, byli jsme oba hrozně mladí, nevážili jsme si toho, co jsme měli,“ prohlásila Hanychová.

„Člověk musí dozrát a uvědomit si hodnoty života, nabrat zkušenosti, poučit se a z toho vyjít,“ řekl Dopita a oba tvrdí, že další společný potomek už není v plánu.

Dodali také, že se dohromady dali až po rozchodu Agáty Hanychové s Jaromírem Soukupem a Miroslav Dopita se v té době rozváděl s manželkou Terezou.

Bývalá modelka a moderátorka přiznala, že zatímco vztah s otcem nejstaršího syna jenom kvete, s ostatními tatínky jejich dcer to není až tak růžové. „S Kubou je to nahoru dolů,“ řekla o Jakubovi Prachařovi, se kterým má šestiletou dceru Miu. „S Jaromírem dolů,“ dodala o Soukupovi, jenž je otcem její nejmladší dcery Rozárie, která se narodila letos na jaře.

16. února 2021