Martin Zounar

Martin Zounar | foto: KORZO

Zounar přijal roli v muzikálu Děti ráje, alternovat bude Tofiho

  • 19
Martin Zounar je čerstvou posilou muzikálového týmu Děti ráje, kývl na nabídku producentů zahrát si jednoho z dýdžejů, kteří provázejí celým dějem. Alternovat bude Sagvana Tofiho a na jevišti se bude objevovat po boku Lukáše Vaculíka nebo Braňo Poláka.

Důvod přijetí role je prý jednoznačný - doba, ve které vyrůstal. "Každá doba měla své symboly, já jsem vyrůstal v 80. letech a prožil jsem v nich své první lásky, první diskotéky, vzpomínám na první cigára či roli v seriálu Chlapci a chlapi. A o tom všem jsou i písničky Michala Davida. Muzikál mě zaujal také proto, že v jednoduchosti je síla, a pak proto, že jeho producenty jsou Viktor Mráz a Michal Běloušek, oba jsou totiž zárukou dobré spolupráce," říká Zounar.

Herec se v Dětech ráje ukáže jinak, než jak ho diváci znají ze seriálu Velmi křehké vztahy, z populárního pořadu Hádej, kdo jsem nebo z divadelního souboru Háta.

"Málokdo možná ví, že jsem v letech 1991-1994 hrál v karlínském divadle a zpíval živě s orchestrem a že jsem vystudoval hudebně dramatický obor na konzervatoři, kde je hlavním předmětem zpěv. Rád se k němu zase vrátím."

Iveta Bartošová a Sagvan Tofi

Iveta Bartošová a Sagvan Tofi

Herec ztvární roli Tonyho, jednoho ze dvou dýdžejů, kteří provázejí celým dějem a posouvají ho dopředu. Těší se na zajímavou roli a na své kolegy a přiznává, že i když je nádherné, že v muzikálech, které už tady jsou, může vždycky objevit oblíbené hvězdy Ilonu Csákovou, Leonu Machálkovou nebo Moniku Absolonovou, tady je nadšený z party mladých zpěváků. "Je to bezvadná parta mladých neokoukaných lidí, prostě bomba. I díky nim se na tu práci moc těším," dodává Zounar.

V těchto dnech se herec zapojil do zkoušek muzikálu, jehož premiéra je v GoJa Music Hall na pražském Výstavišti naplánována na 14. listopadu. Nestihl jen natočit titulní píseň a klip, o který se v pražském studiu Fysio postarali pod režijním vedením Sagvana Tofiho Iveta Bartošová, Lukáš Vaculík či Míša Nosková.