Johnny Depp na titulní straně časopisu Rolling Stone | foto: Rolling Stone

Zklidněný Johnny Depp má hruď hladkou jako miminko

  • 4
Johnny Depp hraje v novém filmu svého kamaráda režiséra Tima Burtona Sweeney Todd, kde si také zazpíval. Toho se hned chytil časopis Rolling Stone a Johnny se už vyhřívá na jeho titulní stránce. Odhalil na ní, že na hrudi nemá kromě vytetovaného jména své dcerky ani chloupek.

V rozhovoru se čtyřiačtyřicetiletý herec zpovídá ze své záliby ve zpěvu, ale nezapomněl zmínit ani svou dlouholetou partnerku Vanessu Paradise, se kterou má dvě děti.

"Jsem hlupák, roky jsem se ničil jedy. Teď už věcem rozumím lépe," říká o svém bláznivém životě předtím, než francouzskou zpěvačku potkal. Asi největším excesem a tragédií v jednom byla smrt nadějného herce Rivera Phoenixe před vchodem do Deppova klubu Viper Room v Los Angeles. V roce 1993 tehdy dvaadvacetiletý Phoenix nepřežil dávku heroinu smíchaného s kokainem. Ve chvíli, kdy jeho kamarád kolaboval na chodníku, hrál Johnny na pódiu uvnitř podniku.

Od těchto divokých dob se ale hodně změnilo, Depp nyní vychovává osmiletou dcerku Lily-Rose a pětiletého Jacka. Celá rodina žije v jižní Francii, Johnny ale v létě koupil dům v Los Angeles.

Svoji potrhlou povahu ale herec nezapře. S redaktory časopisu Rolling Stone také rozebíral, zda je každý nový papež před zvolením důkladně "ohmatán", aby bylo jisté, že vůdce katolické církve je dostatečně mužem. "Představuji si, jak se k vám přikolébá starý muž a sáhne vám pod šaty," popustil Depp uzdu své fantazii.