Renée Zellwegerová

Renée Zellwegerová | foto: AP

Z baculky Bridget Jonesové je kost a kůže

  • 6
Dvaačtyřicetiletá herečka Renée Zellwegerová to nejspíš přehání se sportem. Nejdřív musela přibírat a zase hubnout kvůli roli. Od rozchodu s Bradleym Cooperem však pořád hubne. Když se k tomu přidá její posedlost zdravým životním stylem, výsledek připomíná šlachovitého kostlivce.

Zellwegerová bojovala s kilogramy kvůli roli Bridget Jonesové. To ovšem nabírala, aby se z ní stala pořádná baculka. Po natáčení zase zhubla, ale pro druhý díl musela zase přibrat, no a pak zase hubnout.

Zdá se, že je už se svou postavou spokojená, což dokazuje její róba, ve které se objevila v Metropolitním muzeu umění v New Yorku, aby zde uctila památku návrháře Alexandra McQueena. Její šaty s obrovským výstřihem na zádech však odhalily, že herečka je jen kost a kůže.

Renée Zellwegerová
Renée Zellwegerová

Renée Zellwegerová na akci v Metropolitním muzeu umění v New Yorku

Může za to tvrdý trénink v posilovně. Zellwegerová cvičí prakticky každý den a nehodlá přibrat ani kvůli případnému třetímu dílu Bridget Jonesové. Proto se uvažovalo, že by herečku na baculku namaskovali.

"Renée bude ve třetím filmu nosit speciální tukový oblek, protože minule jí trochu trvalo, než zase nabraná kila shodila. A také se docela bojí zdravotního účinku rychlého přibírání a hubnutí dvanácti kilogramů tuku," vysvětlil producent snímku.

Hubená Renee Zellwegerová

Renee Zellwegerová ve filmu Deník Bridget Jonesové

Renée Zellwegerová a Bradley Cooper na společném výletu do Paříže

Zellwegerová si pečlivě hlídá svoji váhu, ale podle některých je až extrémně štíhlá. Cvičení propadla ještě víc po rozchodu s přítelem Bradleym Cooperem. Pár se  rozešel v březnu po dvou letech.