Diskuze

Vyhrají titul Miss a jejich vztah končí

Zažil pocit blaha. Jeho dívka Jana Doleželová během sobotního večera získala titul MISS ČR 2004. On, její přítel, se opájí pýchou. Asi by měl spíše truchlit. Zanedlouho možná zůstane sám. Stejně jako jeho 13 předchůdců.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

xaeris

20. 4. 2004 7:26
Ko ko ko dák............
Každá slepice bude zobat na tom dvorku, kde jí nasypou  lepší zrní.A že s tím dvorkem vymění i kohouta, je nasnadě.Jestli si přitom říká kvočna ČR, nebo ještě kuře a la miss, je úplně jedno.
0 0
možnosti

MonikaX

20. 4. 2004 8:49
Re:
No, já myslím, že v tomhle si obě pohlaví rozhodně nemají co vyčítat. Co udělá většina chlapů, když dosáhne úspěchu (zvlášť náhlého), který vede k populatitě? Dost často vymění současnou partnerku za nějakou modelku, příp. TV moderátorku (viz např. Valenta po olympiádě)... Akorát že chlapům nejde o peníze, ale o "úlovek", kterým se můžou chlubit.
0 0
možnosti

xaeris

20. 4. 2004 10:17
Re:Ale ale.............
No s tím chlubením, třeba u pana Valenty je to naopak, já myslím, že úlovek je zase ON, prostě na schopné a úspěšné mužské čeká smečka hladových VIP nicek, které se tím zviditelní a často na celý život zabezpečí.I  když s tím chlubením je to taky pravda, a to je zase případ takřka senilních kmetů typu Jandy či Železného, kteří bulváru dokazují, jací že jsou ještě samci se svými x...tými mladými manželkami.Ale zase jsme u bab, když s nimi ty mladé jdou a mají na to žaludek ..................... 
0 0
možnosti

MekGajvr

20. 4. 2004 11:15
Re:
No, takže se vlastně můžete shodnout na tom, že je to vzájemné...
0 0
možnosti

MonikaX

20. 4. 2004 14:13
Re:
To myslíš vážně, že jako Valenta (n. jiní samozřejmě) je oběť? Že chudáčci muži by nikdy neměnili partnerky, ale ty hladové ošklivě ženské je prostě svedou a oni se nemohou bránit? :-) No, já padám! Je to ale zajímavý názor v tom smyslu, že to vypadá, jako by vyplýval z přesvědčení o tom, že muži jsou v zakládání vztahu pasivnější než ženy. Myslím, že ještě v nedávné minulosti bylo běžné mluvit o opaku, ale časy se mění, to já uznávám :-)
0 0
možnosti

xaeris

20. 4. 2004 18:16
Re:Mysleti znamená H...věděti
Jakápak oběť. Nic takového jsem nenapsal.Je dokonce možné, že pan Valenta je se svojí mladou a pěknou paní spokojený, to je jeho věc.Ale  fakta, fakta   jsou jasně daná.Na jedné straně  je pan Valenta, kterého zná takřka celý národ, olympijský vítěz ( kolik takových máme?), a na straně druhé takřka neznámá VIP nicka slečna Elen, která se spojením s ním zviditelní tak, že jí to ostatní volné VIPky  a všechny ty missí favoritky mohou jen závidět.Kdo tedy asi koho uhnal??? 
0 0
možnosti