Karlie Klossová na přehlídce Victoria's Secret  (13. listopadu 2013)

Karlie Klossová na přehlídce Victoria's Secret (13. listopadu 2013) | foto: Reuters

Andílek Victoria's Secret konvertoval k judaismu jako kdysi Trumpová

  • 3
Americká modelka Karlie Klossová (26) se po šesti letech vztahu zasnoubila se švagrem Ivanky Trump (36), podnikatelem Joshuou Kushnerem (33). Kvůli snoubenci konvertovala Klossová před svatbou k judaismu.

Podle amerických médií se tak údajně mělo stát již v červnu tohoto roku, ještě před jejich zásnubami.

Modelka a podnikatel spolu žijí od roku 2012. Joshua Kushner je mladším bratrem Jareda Kushnera (37), poradce prezidenta Donalda Trumpa (72) a manžela jeho dcery Ivanky. Ta rovněž před časem konvertovala k judaismu.

Prstenem s obřím diamantem se Klossová pochlubila na sociální síti letos v červenci. „Miluji tě víc, než dokážu popsat slovy. Joshi, jsi můj nejlepší přítel a moje spřízněná duše,“ napsala budoucí nevěsta k romantické fotografii na Instagramu, která zachycuje snoubence při západu slunce u oceánu.

Bývalý andílek značky Victoria’s Secret a její snoubenec nikdy veřejně nehovořili o svém propojení s Bílým domem. Vypadá to, že vztahy s Trumpovými jsou v pořádku i přes rozdílné politické názory. Klossová v amerických prezidentských volbách 2016 otevřeně podporovala kandidátku Hillary Clintonovou (70).

Kushnerovi jsou ortodoxní židovskou rodinou. Otec Jareda a Joshui, realitní magnát Charles Kushner (64), se prý každý den ve své kanceláři věnuje pravidelné odpolední modlitbě. 

Joshua Kushner v prezidentské kampani v roce 2016 podporoval Donalda Trumpa a pomohl mu získat peníze. Sjednával také důležité schůzky a s bratrem Jaredem, který se stal později Trumpovým poradcem, jako stoupenci ortodoxního judaismu pomáhali  budoucímu prezidentovi oslovit židovské voliče.

31. srpna 2016