Diskuze

Meghan podpoří ženskou charitu. Uvede kolekci na pomoc nezaměstnaným

Vévodkyně Meghan (37) chystá spolupráci s významnými obchodními řetězci. Připraví kolekci dámského pracovního oblečení, jehož prodeje podpoří charitativní organizaci pomáhající nezaměstnaným ženám. Za každý prodaný kus z řady bude jeden darován organizaci Smart Works, které je Meghan patronkou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OS

V pořádku. Taky si myslím, že si pomoc zaslouží pouze nezaměstnané ženy a muži ne.

0 0
možnosti
EH

Asi se cítí nahradit Dianu v charitě i zájmu médií. Kate už asi netáhne, už se o ní moc nepíše. Akorát škoda, že se Meghan vyzná jenom v hadrech. Královské rodině by bodlo do genofondu i nějaké IQ. ;-)

9 6
možnosti
MM

tak v tomhle se mylis.X

Meghan rozhodne neni bimbo bez mozku, ktere je dobre leda jen jako vesak na saty.

Zadna pitoma nana s IQ necek by nebyla vybrana, aby pronesla projev pred shromazdenim zen - delegatek z celeho sveta na pude OSN (2011). !!Vsadim se, ze tohle ti neni znamo.

Co vic, bylo to nekolik let nez se seznamila s Harrym. Neni tedy mozne rici, ze byla vybrana s nejakou britskou kralovskou protekci!!

Inteligenci ma Meghan vyssi, nez rada jejich kolegyn, ale ve svych zajmech, podporach a projevech se ted musi znacne mirnit a radsi mlcet, jen aby nevyvolala nejakou kontroverzi porusenim protokolu.

Zapominas, ze kazdy jeji krok uz dva roky sleduje svetovy bulvar a s nim miliony drben ochotne ji shodit za kazde nespravne slovo, gesto - ci dokonce visacku satu!!

2 6
možnosti