Václav Noid Bárta si v sobotu 3. září oženil s tanečnicí Eliškou Grabcovou.

Václav Noid Bárta si v sobotu 3. září oženil s tanečnicí Eliškou Grabcovou. | foto: @vaclavnoidbarta_official

Václav Noid Bárta se potřetí oženil, ano řekl na mole u rybníka

  • 40
Zpěvák a skladatel Václav Noid Bárta (41) se na sociálních sítích pochlubil šťastnou novinkou. V romantickém prostředí resortu Mlýn Černovice se v sobotu dopoledne oženil s tanečnicí Eliškou Grabcovou (31), se kterou má dvě dcery.

„Děkujeme vám za blahopřání. Vašek a Eliška Bártovi,“ napsal na svůj Instagram muzikant a přiložil snímek z obřadu, který se odehrál na mole u rybníka.

Svatbu novomanželé naplánovali v tradičním stylu s účastí rodiny, nejbližších přátel a také dvanácti dětí. „Takže to vlastně bude spíš taková ‚kinder party‘ s dětským skákacím hradem,“ prozradila v nedávném rozhovoru v pořadu Showtime Eliška Grabcová, která pro svůj velký den zvolila klasické šaty od návrhářky Terezy Sabáčkové s dlouhou vlečkou a závojem.

„Svatební šaty jsem měla vždy vysněné à la mořská panna, upnuté. Ta představa se ale rozplynula hned po prvním porodu. Teď je mým cílem mít ‚kojící‘ šaty, aby to fungovalo v rámci toho, že mám Aničku, která je plně kojená a je ještě malinká,“ dodala Grabcová.

Václav Noid Bárta už má za sebou dvě manželství. Zpěvačku Lucií Bílou si vzal v roce 2006, rozvedli se o dva roky později. Nejstarší dceru Terezku má s druhou bývalou manželkou, modelkou Gabrielou Dvořákovou. Jeho přítelkyní byla rovněž modelka Eliška Bučková.

S Eliškou Grabcovou se dali dohromady v Hudebním divadle Karlín při společném účinkování v muzikálu Sestra v akci a svou lásku dlouho tajili. Bárta oznámil, že své osobní věci a vztahy již odmítá rozebírat v médiích. Přesto počátkem roku 2018 potvrdil, že si novou přítelkyni nastěhoval k sobě do Mukařova a je velmi spokojený.

„Doufala jsem, že si mě Vašek někdy vezme, že mě ale požádá o ruku tak brzy, to jsem absolutně nečekala. Říkala jsem si, že po dvou svatbách bude asi potřebovat nějaký větší časový rozestup a že třeba na stará kolena to přijde. Přišlo to ale mnohem dřív, tak jsem šťastná,“ dodala Eliška, která má s muzikantem dcery Elišku a Annu.