Diskuze

Brzobohatí mají smysl pro humor, neberou mou tvorbu jako urážku, říká TMBK

Tomáš Břínek (42), známý jako TMBK, v rozhovoru pro iDNES.cz prozradil, při jaké aktivitě se synem se rád odreagovává. Grafika, známého díky satirickým kolážím, sleduje na Instagramu téměř 600 tisíc lidí. Nebojí se dělat si legraci z politiků ani celebrit. Ten, kdo má smysl pro humor, se podle něj jen tak neurazí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MZ

TMBK jsem už před nějakou dobou přestal sledovat, je to slabé oproti začátkům a tím jak se všude cpal tak bylo přeTMBKováno. Stejně tak je na tom u mě teď Delniq, ze začátku super, pak se začal tlačit do různých pořadů a podcastů, no, stačilo.

0 0
možnosti
AV

Vybavil se mi v tehle souvislosti jeden legendarni slogan. Kde to hnije, tam je Kompost.

5 0
možnosti
JH

Některý jsou slabší, některý super. To je normální, nemůže být každej fór povedenej...obecně mě TMBK baví

2 0
možnosti
JS

Nic proti němu, ale trochu mi vadí, že ho média neustále nazývají grafikem. Ty jeho patlaniny jsou (i po všech těch letech) na levelu „před měsícem jsem si upirátil svůj první Photoshop“ – s takovými skills by si někde v reklamce na pozici grafika ani neškrtnul.

1 1
možnosti
JZ

Každé zboží má svého kupce

3 0
možnosti
PH

P59e95t71r 88H48r30a53b20á95k

13. 1. 2024 23:03

Znám vtipy z dikobrazu či trnek-brnek a tohle je prostě slabé...ale tak je to jako české filmy a seriály...slabé, ale čechům se líbí...stejně jako tyhle vtípky...

5 2
možnosti
PD

P75e60t44r 20D96o96l44á53k

14. 1. 2024 1:11

Taky pamatuji popřevratové devadesátky. Taková Česká soda již je dnes sci-fi. Diktatura Dobra a nenávisti v režii liberálů se bude snažit šrouby utahovat i zde, nejenom v avantgardních USA.

1 3
možnosti

Na jednu stranu jsou ty obrázky vtipné. Na straně druhé podobných memů vzniká denně na internetu desítky denně a tento nijak nevybočuje. Ani graficky to kvalitou není nic moc...takové koláže ála Southpark. Ale třeba je to záměr a aby ty obrázky vypadaly jako dělané v malování.

9 1
možnosti
JH

Řekla bych, ze je to záměr. Já ho podle toho poznám

3 0
možnosti
MG

Mne absolútne nedošlo, čo je koláž na tej svadobnej fotke Brzobohatych...

4 0
možnosti
PM

Je fakt, ze šaty mohl mít jiné než nevesta. Jiste by ve skrini neco nasel

2 0
možnosti
ŠK

Musím teda říct, že na začátku jsem se fakt smál a posílal jsem ty koláže kámošům. Nicméně mi přijde, že po odchodu z Reflexu už to postrádá břitkost...

13 3
možnosti