Roman Šebrle s pomalovanou modelkou na vyhlášení ankety Sportovec roku 2007

Roman Šebrle s pomalovanou modelkou na vyhlášení ankety Sportovec roku 2007 | foto: Milan NováčekiDNES.cz

Šebrleho zaskočily bujné vnady

  • 9
Novinářská anketa Sportovec roku 2007, jejíž výsledky byly vyhlašovány o víkendu na slavnostním galavečeru v pražském hotelu Hilton, se musela obejít bez většiny z desítky oceněných. Zato zákulisí se hemžilo celebritami, které přítomným zpestřily večer svým vystoupením.

Humorem tady hýřil zpěvák Peter Nagy a znalecky komentoval počínání přítomných profesionálních fotografů. Fotit teď nejméně rok kvůli zhoršení svého zraku nemůže, tak do toho prý alespoň mluví.

Báru Basikovou doprovázel její přítel Petr Polák, Ewu Farnou, kterou pořád ještě nepustilo nachlazení, kvůli němuž musela odjet i z lyžařského kurzu, zase její otec. Iva Frühlingová se nehnula od kluků ze své kapely, a dokonce si na jejich klínech udělala na chvíli pohodlí. 

V hledišti neměl nikdo z nich tu čest vidět kvůli mistrovství Evropy například vítězku ankety Martinu Sáblíkovou, pro čtvrté místo si naopak přišel desetibojař Roman Šebrle. Ten se na večírku po vyhlašování, který byl plný oživlých soch, nechal vyfotit se sličnou tenistkou s nahým pomalovaným tělem. Faktu, že je živá, si všiml až ve chvíli, kdy na něj téměř přitiskla své bujné poprsí. "Pozor, oni jsou pravý," všiml si až na druhý pohled. "Myslím ty sochy," dodal s úsměvem.

Neumannová oblékla sexy šaty
Kateřina Neumannová přišla tentokrát opět v modelu své dvorní módní návrhářky Věry Kocové, tentokrát byl ovšem rafinovanější a více sexy než všechny předešlé. Navíc k němu měla nový účes. "Jednou za rok vždycky něco vyplodíme, tentokrát jsme do toho šly trochu odvážněji. Účes mám jen vyžehlený," komentovala svoji vizáž Neumannová. Na vyhlášení dorazila bez manažera a partnera Josefa Jindry i bez dcerky Lucinky. "Ta lyžuje teď o víkendu se sestřenicí na Šumavě. Já lítám mezi Prahou a Libercem, tak jsem ji tam radši nechala. Ale jinak je se mnou v Praze."

V publiku seděla také Dana Zátopková. Sportovní komentátor Robert Záruba předal cenu za deváté místo sestře Jaromíra Jágra a pak si přisedl ke svému synu Viktorovi, který ho pyšně sledoval z páté řady. Hned se staral o to, jestli dobře vidí. Na chvíli s ním zašel i na následný raut, kde si klučina pochutnal na specialitách známého pražského hotelu.