Diskuze

Ženský jsou hnací motor naprosto všeho, co chlapi dělají, míní Vondráček

Petr Vondráček (44) přiznal, že rád vzpomíná na natáčení pořadů s Miloslavem Šimkem a Zuzanou Bubílkovou. Byla to pro něj i jeho kapelu velká škola. Milovník sportu, aut a žen, který se v novém filmu Když prší slzy objeví v roli právníka, mimo jiné prozradil, jak na tom byl v té době s fanynkami.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AU

Tak nevím, ale určitě někteří mají i hnací motor, úspěch, pochvalu, světě div se i prachy, uznání, ocenění, dobrému pocitu atd. Možná pan dělá vše kvůli ženským, ale pak je to trochu smutné.

4 1
možnosti
PS

Ale původ toho všeho o čem píšete je kvůli ženám.

1 1
možnosti
TP

To jo. Ale tak do pětatřiceti (90%). U zastydlých puberťáků možná do pětačtyřiceti(9%). U těch co mají mindrák a lítají po mladých holkách možná do pětapadesáti (tak 1%). Já jsem naštěstí dostal rozum v té první skupině. Když jsem přestal blbnout kvůli ženským, tak se můj život o 100% vylepšil (a ocenila by to i manželka, kdyby to věděla;-D).

6 1
možnosti
PA

P73e29t57r 43A40g81u13l36á35r

8. 12. 2020 10:26

Považuje gaye také za chlapy? Ti to tak asi nemají ;-D

6 0
možnosti
TK

Řekněme spíš, že ženské jsou hnacím motorem toho, co v chlapi musejí dělat neradi a proti své vůli. :-P

Ale přiznávám, že reaguji jen na nadpis, takové ftákoviny ćíst nemusím. :-)

7 0
možnosti
Foto

Jeho hnací motor je jeho přebujelé ego. Kdo zná Vondráčka osobně, ví, jaký je to sebestředný blbecek a hňup. Dokud na něj nemíří objektiv nebo mikrofon. To se pak během sekundy promění v to, co znáte z televize.

10 1
možnosti
TP

Já osobně ho neznám. Ten jeho nablblý americký úsměv mi sice přijde křečovitý a trošku trapný. Ale zase žij a nech žít. Osobně ho na rozdíl od vás neznám. Tak mi nijak špatný nepřijde. A jestli chce lítat po ženských, jeho věc. Umělci to tak asi maj. To já už mám radši klid a kámoše než blbnout kvůli holkám. Ono v mém věku stejně není o co stát. A vrhat se na kočky ve věku své dcery (a samozřejmě pochybuju že by o to stály) mi přijde fakt trapný.

3 0
možnosti