Victoria Principalová s přítelem na nákupech v Malibu

Victoria Principalová s přítelem na nákupech v Malibu | foto: Profimedia.cz

Pamela z Dallasu nestárne, po šedesátce je štíhlá a má tvář bez vrásek

  • 27
Hvězda seriálu Dallas Victoria Principalová se v nových dílech po boku svých starších kolegů Larryho Hagmana, Patricka Duffyho a Lindy Grayové neobjeví. Třiatřicet let poté, co hrála Pamelu Ewingovou, přitom vypadá stále dobře. Vděčí za to dietě, cvičení a také plastickým operacím.

Jednašedesátiletá Victoria Principalová nevypadá na babičku. Dokazují to fotky z nákupů, které jsou na rozdíl od fotek ze studia neretušované.

Principalová si vyrazila s přítelem na nákupy v Malibu v černé halence a úzkých džínách. Postavu si herečka udržuje vlastní dietou, která zakazuje jíst po osmé hodině večer, pít kávu i alkohol (více čtěte zde). K tomu Principalová každé ráno chodí dvě hodiny po pláži a pak cvičí jógu.

Victoria Principalová s přítelem na nákupech v Malibu
Patrick Duffy a Victoria Principalová

Obličej má seriálová hvězda vylepšený plastikou. V letech 1985 až 2006 byla provdána za úspěšného plastického chirurga Harryho Glassmana. Díky tomu nemá na tváři téměř žádnou vrásku. Sama ale říká, že k plastikám přistupuje s rozmyslem a nepřehání to, aby nevypadala nepřirozeně.

"Je smutné, když vidím ženu, která ve snaze omládnout podstupuje množství zásahů a nakonec vypadá tak, jak nikdy nevypadala," řekla Principalová.