Nikol Štíbrová (Praha, 6. července 2019)

Nikol Štíbrová (Praha, 6. července 2019) | foto:  Petr Kozlík, MAFRA

Štíbrová prozradila pohlaví miminka. Gratulují jí Geislerová i Maxová

  • 23
Nikol Štíbrová (34) má na Instagramu přes 570 tisíc sledujících. Svým fanouškům prozradila, jestli se jí narodí holka, nebo kluk. Po oznámení jí popřály i známé tváře.

„Takovej ten den, kdy se dozvíte, že budete mít doma chlapy tři.,“ napsala na sociálních sítích nastávající maminka a přidala k fotce hashtagy „přesilovka“, „bude prdel“, „it’s a boy“ a „korálek“.

Takovej ten den, kdy se dozvíte, že budete mít doma chlapy tři. #presilovka #budeprdel #itsaboy❤️#koralek

4. února 2021 v 12:47, příspěvek archivován: 4. února 2021 v 14:54

Pod příspěvkem jí popřály kromě tisíců fanoušků také herečka Anna Geislerová, která přidala obrázky tří banánů a jedné broskve. Modelka Tereza Maxová, která má dva syny a jednu dceru, jí zase ujišťovala, že kluci lépe procházejí pubertou.

Nikol Štíbrová má z předchozího vztahu s ředitelem digitální reklamy na Nově Martinem Kynclem syna Mathiase. Rozešli se, když byl chlapci rok. Štíbrová potvrdila rozpad vztahu v létě 2018, kdy už s bývalým snoubencem několik měsíců nežili.

Druhé těhotenství nastávající maminka oznámila na Instagramu loni v prosinci. Otcem miminka je Petr Leitgeb, se kterým se bývalá herečka a influencerka zná již šestnáctým rokem, chodí spolu ovšem od prosince 2019.

„Jo! Ještě něco jsme si letos upekli... Ale to bych nechala ještě chvíli odležet,“ napsala Nikol Štíbrová k fotografii, na které se poprvé pochlubila  těhotenským bříškem u ozdobeného vánočního stromku s přítelem a synem.

Těhotenství před pár dny oznámila i kolegyně Štíbrové z uskupení 3v1, zpěvačka Martina Pártlová. Třetí z tria herečka Veronika Arichteva se maminkou stala loni na podzim.

7. února 2020