Lucie Polišenská | foto: Michal Sváček, MAFRA

Hraju s kartami, které mám rozdané, říká herečka Lucie Polišenská

Celý článek jen pro členy

Chcete číst prémiové texty bez omezení?

Předplatit
Uznává tradiční hodnoty, je vtipná, pohotová a rozhovor s ní vám zpříjemní den. Povídaly jsme si nejen o práci, ale také kynutých koláčích či létání v Národním. „Neplánuju určité kroky k dosažení jistých cílů. Hrála jsem u ochotníků, chodila do sboru, postupně jsem potkala různé lidi a díky nim jsem dostala řadu krásných příležitostí, z nich mě každá dostávala někam dál,“ říká v rozhovoru pro Týdeník Televize herečka Lucie Polišenská.

Diváci vás nyní vídají v seriálu Zoo, kde hrajete ošetřovatelku žiraf. Měla jste v rámci příprav možnost se s těmito zvířaty potkat?
Než jsme začali točit, mohla jsem se k nim jít podívat. Ne tedy přímo do výběhu, tam vás nikdo z bezpečnostních důvodů nepustí, a musím říct, že bych z toho sama měla velký respekt, ale žirafy mě přesvědčily, že k obavám není důvod. Jsou milé. V rámci kontaktu, který s nimi máme během natáčení, mi přijde, že opravdu není třeba se ničeho bát. Měla jsem možnost krmit je z takové rampy, kde se dostanete do výšky jejich hlavy, a to je nepopsatelné. Mají nádherné oči. 

Nejsem fanatik, nelpím na úrodě. Když mi něco vyroste, jsem šťastná, ale když něco sežerou slimáci nebo to pomrzne, nehroutím se.

Dočtěte tento exkluzivní článek s předplatným iDNES Premium

Měsíční

89
Předplatit
Můžete kdykoliv zrušit

Roční

890
Předplatit
Ušetříte 178 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Dvouleté

1 690
Předplatit
Ušetříte 446 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Připojte se ještě dnes a získejte:

  • Neomezený přístup k obsahu iDNES.cz, Lidovky.cz a Expres.cz
  • Více než 50 000 prémiových článků od renomovaných autorů
  • Přístup k našim novinám a časopisům online a zdarma ve čtečce
Více o iDNES Premium
Máte už předplatné? Přihlásit se
, Týdeník Televize