Móda z Českého plesu: Sexy diva Kalivodová i rebelka Pergnerová

  • 55
Na Českém plese v Obecním domě se po roce opět sešly celebrity, aby se předvedly ve svých nejkrásnějších šatech a nejdražších špercích. Některé dámy doslova zazářily, zatímco jiné se dress codu ani vzdáleně nepřiblížily. Komu módní policista Jakub Eliáš udělil sto a komu naopak jen deset procent? V anketě na konci článku můžete sami zvolit nejpovedenější outfit galavečera.

Případ první: TEREZA FAJKSOVÁ

80 %

Tereza Fajksová na Českém plese (Praha, 18. února 2023)

Krásné červené šaty z dílny Miroslava Michaela Knota oblékla na Český ples miss Tereza Fajksová. Zdobení sukně a stejně tak střih jsou famózní. Top mi přijde už trochu přezdobený, ale i tak je to model velice hezký a hlavně splňuje vše, co se od šatů na ples očekává. Jemný make-up se k nim perfektně hodí.

Případ druhý: AGÁTA HANYCHOVÁ

70 %

Agáta Hanychová na Českém plese (Praha, 18. února 2023)

Pudrové šaty od Sandry Mark udělají bohyni z každého. Agáta Hanychová vypadá fantasticky, i když na tuto fázi těhotenství jsou šaty na mě až moc odhalené. Zvolil bych menší rozparek. Zlaté vázání je nádherným detailem. Volba šperků však zřejmě zůstala z denního outfitu a tím docela potopila celý look. Řetízek s přívěškem a kruhové náušnice se na ples nehodí. Vizáž je jinak na jedničku.

Případ třetí: ANDREA KALIVODOVÁ

100 %

Andrea Tögel Kalivodová na Českém plese (Praha, 18. února 2023)

Andrea Kalivodová vypadá každý den lépe a lépe! V těchto šatech od Tatiany Kovaříkové vypadá jako sexy diva na úrovni. Odlišnost spadlého ramínka je sexy a střih šatů padne Andree naprosto perfektně. Nejsou nejvýraznější, ale v jednoduchosti je krása. Andrea se na ples jistě velice pečlivě připravila a je to vidět, výběr šperků z klenotnictví Halada za víc než 1 milion korun je ohromující a dokonale se hodí k šatům. Vizáž se povedla stejně jako celkový model.

Případ čtvrtý: KRISTÝNA SCHICKOVÁ

100 %

Kristýna Schicková na Českém plese (Praha, 18. února 2023)

Naprosto dechberoucí róbu pro Kristýnu Schickovou vytvořila značka Poner. Sametový model v tmavě modré barvě je na úrovni světových červených koberců. Rukavičky s balonovým prvkem vytváří pocit elegance a noblesy, zato vysoký rozparek a nádherný střih šatů je sexy prvkem. Korzet je perfektní. Jemný náhrdelník se k šatům skvěle hodí, stejně tak celková vizáž. Takto se na ples chodí. Bravo! Jedny z nejhezčích šatů letošní sezony.

Případ pátý: LILIA KHOUSNOUTDINOVA

20 %

Lilia Khousnoutdinová na Českém plese (Praha, 18. února 2023)

Další z verzí nočních košil vynesla Lilia Khousnoutdinova. Model (pokud se tomu tak dá říkat) bohužel ani správně nesedí. Celkově je to mdlé a příprava na ples asi tedy nulová. Nepřijde mi to pokorné vůči pořadatelům a organizátorům akce. Kabelka vypadá, že toho už také hodně zažila. Po dokončení make-upu bych příště doporučoval zapudrovat obličej. Absence šperků je už jen malý detail.

Případ šestý: IVETA VÍTOVÁ

90 %

Iveta Vítová na Českém plese (Praha, 18. února 2023)

Nádherná moderátorka večera Iveta Vítová oblékla rafinované královsky modré šaty. Vázání kolem krku a volná záda je krok sice odvážný, ale vypadá božsky. Zde není co vytknout. Šaty jsou krásné, sexy, elegantní a efektní. Šperky září stejně jako Iveta sama. Make-up a účes jsou perfektní. Zvolil bych jiné psaníčko a barvu bot.

Případ sedmý: LUCIE MATUŠOVÁ

40 %

Lucie Matušová a Bohuš Matuš na Českém plese (Praha, 18. února 2023)

Tento model mi připomíná maturitní ples na maloměstě. Barva je to sice moc hezká, ale zdobení krajkou je předpotopní a zastaralé. Bohatá sukně je krásná, ale bohužel krátká. Líčení také odpovídá pubertálnímu maturáku. Kabelka je až příliš veliká a vypadá ještě větší, když jí drží někdo s postavou Lucie.

Případ osmý: TEREZA PERGNEROVÁ

10 %

Tereza Pergnerová na Českém plese (Praha, 18. února 2023)

Tereza Pergnerová má osobitý styl a je tomu tak i v tomto případě. Dress code black tie má ovšem striktní zadání a tím je u dam dlouhá večerní róba. A i když to Tereze moc sluší, dress code porušila snad vším. Košile s dlouhou sukní je na podobné akce zcela nevhodná; stejně tak volba bot a kabelky je něco, co na ples nepřichází v úvahu. Tento look patří na večeři, ale to je tak všechno. Jediné, co se povedlo, je účes, i když by mohl být také více plesový.

Případ devátý: DOMINIKA BRANIŠOVÁ

90 %

Dominika Branišová na Českém plese (Praha, 18. února 2023)

Dominice Branišové připravila róbu její kamarádka návrhářka Zuzana Lešák Černá. Metalická látka v antracitové barvě je velice efektní stejně jako střih šatů s jedním spadlým ramínkem. Trochu se mi nelíbí vázání a uzel v pase. Ubírá to na eleganci a optický rozšiřuje Dominiky skvělou postavu. Vizáž a účes je naprosto famózní. Takto si představuji přípravy na ples. Dominika vypadá nádherně!

Případ desátý: HANKA KYNYCHOVÁ

10 %

Hanka Kynychová na Českém plese (Praha, 18. února 2023)

Takto si zase představuji, když se módní peklo zhmotní do podoby šatů od Martiny Pipkové. Naprosto nevhodně přeplácané, nevkusné a pobuřující šaty, které se nehodí jak k Hance Kynychové, tak k jejímu věku a vlastně vůbec k nikomu. Tento model by se měl spálit a už nespatřit světlo světa, anebo naopak vystavit jako největší bizár. Prazvláštnosti na rukávech, ze kterých visí ještě cáry černé látky, nechápu už vůbec. Deset procent dávám pouze za vizáž a výběr kabelky a bot.

Které z dam to nejvíc slušelo?

celkem hlasů: 3135
Hlasování skončiloČtenáři hlasovali do 0:00 neděle 26. února 2023. Anketa je uzavřena.