Diskuze

Nemocný Michael J. Fox se chce vrátit k hraní. Pokud to zvládnu, říká

Michael J. Fox (62), který v roce 2020 odešel do hereckého důchodu, připustil, že se znovu vrátí k hraní. Musel by ale dostat tu správnou roli. Herec se už 33 let potýká s Parkinsonovou chorobou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Držím mu všechny palce co mám

1 0
možnosti
VR

Škoda, že tuhle nemoc, i mnoho jiných, není vůle skutečně vyléčit, protože prodávat nemocným do smrti přípravky na doplňování dopaminu (které ale postupně ztrácejí účinnost, jak postupuje degradace příslušných buněk) je výnosnější :-(

0 3
možnosti
DB

Které jsou ty další nemoci, které není vůle vyléčit?

3 0
možnosti

Pochopitelně je to na něm a přeju mu jen to nejlepší, ale co ho člověk občas v postupujících letech vidí z nějakých akcí, tak je to horší a horší ta jeho nemoc. Měla by mu manželka či dobří známý domluvit aby spíše už nehrál a jen žil. Ale je to na něm no.

7 1
možnosti
RZ

celkem to sleduju a nemyslím si že je to horší a horší. Jak jsem pochopil jeho stav záleží na lécích a jak si to načasuje aby působily - pak se relativně ovládá.

0 0
možnosti
JD

J40a82n 93D71o56u51š79a

5. 4. 2024 17:51

Tak držím palce.

13 0
možnosti
JS

Hrozně moc bych mu "Návrat na plátno" přál

Když se o někom řekne "inspirativní člověk", často je to jen prázdná fráze, avšak u Michela J. Foxe to platí beze zbytku, to, jak se dokázal ke své nemoci postavit a bojovat za jakýkoliv pokrok nejen pro sebe ale i ostatní je vážně úžasné. Sám jsem nemocný, možná to bude znít zvláštně, ale když je mi zle, často si vzpomenu právě na něj a jeho příklad opravdu pomáhá.

15 0
možnosti
Foto

Ten človek musí byť neuveriteľne silný. Tak dlho bojovať s Parkinsonom.

13 0
možnosti
TS

Vůbec už to, že mu na to přišli v tak mladým věku. Neumím si představit, co musí cítit ani ne třicetiletej úspěšnej chlap, když mu doktoři řeknou, že má v podstatě stařeckou nemoc. To nasr... tvání na život musí být šílený. A Foxovi všecka čest, že se s tím tak dlouho rve a ještě se snaží pomoct dalším nemocným...

7 0
možnosti