Megan Foxová (listopad 2023)

Megan Foxová (listopad 2023) | foto: Profimedia.cz

Bývalý přítel kvůli mně musel vymalovat ložnici, prozradila Megan Foxová

  • 38
Herečka Megan Foxová (37) propaguje svou knihu poezie Pretty Boys Are Poisonous v různých talk show a stejně jako v knize odhaluje pikantnosti ze svého milostného života. V rozhovoru s Drew Barrymore popsala, jaká byla v mládí rebelka a ubližovala mužům.

„Když jsem byla mladá, byla jsem opravdu rebel a divoká a vždycky jsem se zamilovala do někoho nového, do každého kostyméra,“ prozradila Foxová v The Drew Barrymore Show.

S podrobnostmi o tom, že byla „prostě svobodná duše“, Foxová pokračovala: „Byla jsem závislá na zamilovanosti a myslím, že jsem při tom asi také hodně lidem ublížila, protože spousta lidí se do mě zamilovala a já jsem to nerespektovala a nectila. Každý, kdo se mnou chodil kolem mých 20 let, by měl pravděpodobně napsat svou vlastní knihu, protože to se mnou nebylo jednoduché,“ dodala.

Bylo to těžké pro oba, promluvila Megan Foxová poprvé o potratu

Nakonec se podělila o jednu historku. „Když jsem byla mladá, byla jsem divoká. Jednou jsem se naštvala, vzala jsem hromadu barvy a napsala jsem citát Friedricha Nietzscheho na celou zeď toho kluka, takže si pak musel vymalovat dům,“ vysvětlila Foxová. „Byl to opravdu naštvaný citát o tom, že život je marný, že je to v podstatě na nic. Takže musel přemalovat ložnici.“

Všechno se prý změnilo s příchodem dětí. „Když jsem měla děti, něco se ve mně změnilo,“ řekla. „Myslím, že hlavní součástí cesty mé duše v tomto životě je neopakovat vzor svých rodičů a já jsem si toho byla vždy velmi dobře vědoma, takže moje nesobecká verze se zrodila, když jsem porodila své první dítě.“