Diskuze

Na přípravu svatby zatím opravdu není čas, říká Lejla Abbasová

Moderátorka Lejla Abbasová (40) se v posledních letech rozhodně nenudí. Věnuje se humanitární pomoci pro africký kmen Masajů a musí zvládat péči o své čtyři potomky - Davida (8), Iman (3) a dvouletá dvojčata Tea a Bena.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J47a76n 53H68á81l43a

27. 7. 2020 13:22

Všude jsou napřed, ale že jak na potvoru tahle vyšeptalá callgirl žije s tureckým partnerem v tom zaostalém Česku...

2 2
možnosti
JW

J29a61r62e46k 62W79o38l40f

27. 7. 2020 9:52

A kdo je ten šťastný partner a otec, nějak jsem to v článku nemohl najít resp. jen jsem to prolétl a nečetl. Je pořád s Kocábem??

1 5
možnosti
Foto

A75n74n89a 31V28e11s90e58l50á

27. 7. 2020 11:06

Jste pologramotný, čtení a porozumění čtenému textu vám zjevně dělá potíže. To je v Evropě značný handicap a měl byste s tím něco udělat.

Můžete začít třeba tím, že se pokusíte ten pro vás zjevně náročný, dlouhý a komplikovaný text pomalu a soustředěně celý přečíst. Uvidíte, že v něm informace, které vás zajímají, nakonec přece jen objevíte.

2 0
možnosti
EN

;-D;-D;-D Já myslela že apríla uz bylo!!!!

3 2
možnosti
Foto

Dva "rozhovory" za dva týdny? Kdopak to tlačí?

8 2
možnosti
MK

X let za ostatními evropskými zeměmi? Lejla si chce hrát na světem protřelou ženu a přitom v cizině, pokud vím, nerodila. Dceru přítelkyně rodila v Británii. Ani jedna midwife, která s přítelkyní během jejího těhotenství přišla do styku nechtěla o domácím porodu ani slyšet. A proč? Protože kategoricky stály za tím, že to v případě komplikací pouze přináší další a další problémy do již tak napnutého systému (výjezd sanitky, potřeba okamžitě zdravotní péče což zcela jistě znamená povolání lékaře atd atd). To je ten hlavní problém s domácím porodem a pokud jej v severských zemích preferují (což by měla potvrdit statistika, kterou by mohla Lejla doložit) tak prosím. Ale dovolím si tvrdit, že Británie je stále vyspělá západní země a tam si, alespoň ne v Liverpoolu, zodpovědní lidé nepřejí. To je moje osobní zkušenost. Až bude někdy Lejla rodit v cizině a nebude mít info jen z doslechu tam může kritizovat. Takto je to úsměvné žvatlání člověka, který vidí za každým plotem zelenější trávu než je ta na jeho zahradě.

9 4
možnosti
LS

No ale zrovna v UK je ten zdravotní systém leckdy tak tak fungující

4 1
možnosti
EZ

Nedávno mě má indická kamarádka celkem urazila, když mě nedokázala poznat na10 let starých fotkách. Chvilku jsem teda byla urazena, odpověděla jsem ji, že je jasné, že jsem se změnila. Mám o 10 kilo více (měla jsem 56 kg) a o 3 děti více. A po chvíli jsem ji musela dat za pravdu. Ty děti proste berou krásu. Alespoň jak jsou malé. Člověk je utahany a nevyspany. Lejle se stalo to samé, také jsem ji nějak nemohla poznat. Hodně sil, matko. Doufám (u obou) v lepší zítřky ;)

4 7
možnosti
LB

Děti krásu neberou. Pravděpodobně jste na sebe jen přestala dbát, ale za to nemůžou ani děti, ani Vaše indická kamarádka. :-)

11 3
možnosti
EZ

Nedavnome má indická kamarádka

0 0
možnosti