Herečka Kristýna Hrušínská při focení pro Playboy

Herečka Kristýna Hrušínská při focení pro Playboy | foto: FTV Prima

Polonahá Hrušínská se pochlubila fotkou se synem

  • 20
Herečka Kristýna Hrušínská (37) se na sociálních sítích pochlubila fotkou se synem Jakubem, který se narodil v polovině prosince. Na snímku fotografky Michaely Kamprlové leží jen v černých kalhotkách se synem na břiše. Rukou si zakrývá poprsí.

Dcera Miluše Šplechtové a Jana Hrušínského se stejnou fotografkou nafotila i snímky před porodem. Pózuje na nich s těhotenským bříškem oblečená i jenom v prádle, na záběrech nechybí její manžel a starší syn.

Dvojnásobnou maminkou se Kristýna Hrušínská stala v prosinci 2022, ještě předtím stihla i focení pro Playboy. S režisérem Matějem Balcarem (31) mají kromě Jakuba ještě Vojtu. První snímek mladšího syna sdílela na sociálních sítích hned po jeho narození. Od té doby svým fanouškům už ukázala několik fotek šťastné rodiny.

Herečka je zatím poslední v řadě herců rodu Hrušínských, který sahá do 19. století. Nedávno zazářila ve své první hlavní roli ve filmu Pánský klub, kde si zahrála terapeutku pro sexuálně závislé.

Kristýna Hrušínská vystudovala střední odbornou školu cestovního ruchu se zaměřením na průvodcovství. Po maturitě ji láska k divadlu neopustila a rozhodla se, že zkusí přijímací zkoušky na DAMU.

Hostovala v Národním divadle v Praze. V Divadle Na Jezerce účinkuje ve hrách Pánský klub, Naprostí cizinci, Poslední aristokratka, Charleyova teta, Mašíni, Už je tady zas! Divákům je známá i ze seriálů Všechny moje lásky, Modrý kód, Ulice nebo filmů Vánoční Kameňák a zmíněný Pánský klub.