Diskuze

Kristin Davisová ze Sexu ve městě adoptovala holčičku

Šestačtyřicetiletá herečka Kristin Davisová konečně naplnila svou touhu po dítěti. Protože nemohla mít vlastní, rozhodla se pro adopci. Na internetu pak zveřejnila snímek se svou dcerou Gemmou Rose.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VP

hnusil VI. - věčný bojovník

14. 10. 2011 10:09
Z tehle ...

Z tehle trech "divek" je mi lehce soufl.

0 0
možnosti
K

karelka7

13. 10. 2011 17:40
Tahle ,,maminka,,,

už dávno měla bejt babička! Už 20let nechlastá, no to je ,,matka,,.EUEU

0 0
možnosti
SK

síma25

13. 10. 2011 8:50
Kočka

Neuvěřitelné, že už je jí 46 let, pořád vypadá jak holčička. Sice má jemné vrásky, ale ty nádherné rysy, to je prostě dar. Skoro se mi nechce věřit, že Demi Moore je jen o dva roky starší. Vypadat jako Kristin v jejích letech bych si dala líbit.

0 0
možnosti
MN

VydraMi29

12. 10. 2011 21:53
držím palce

Mám tuhle herečku fakt ráda a vůbec jsem netušila, že v roli Charlotte hrála tak trochu samu sebe, že tam taky nemohla mít děti, muselo to pro ni být těžké a trochu mi to teď dává smysl, jak to tam zahrála, fakt jsem jí věřila každé slovo. Musí to být pro ženskou bolestivé a ještě ve spojení se smůlou na životní partnery. Je to krásná baba, viděla jsem ji i v show v USA (něco jako u nás Kraus, Letterman???), byla tam moc sympatická a ne typicky vyhublá jako jiné herečky. Asi teď lidi budou psát rozhořčené příspěvky, že si zaplatila adopci atd., ale já konkrétně téhle ženské věřím, že si pořádně rozmyslela všechna rizika a myslím, že i když je bez partnera, může dát malé holčičce hodně lásky a dobré vzdělání atd. Vždyť kolik je svobodných matek, které taky musí samy vychovat dítě bez partnera. Držím jí palce!R^

0 0
možnosti
DD

Jirka Hradec = Lovec Imperialstů

13. 10. 2011 0:37
Re: držím palce

ergo když sedí na slušný balíku prachů [>-]

Jinak jí samo taky fandím. V "Sexu" mi byla sympatická

0 0
možnosti