„Táta mi vždycky říkal, ať pracuju s lidmi, kteří jsou lepší než já, a učím se od nich,“ říká Karel Heřmánek ml. „Je to jedna z nejlepších rad, co mi dal.“ | foto: Michal Sváček, MAFRA

Úspěch vám do klína nespadne, říká Karel Heřmánek mladší

Celý článek jen pro členy

Chcete číst prémiové texty bez omezení?

Předplatit
Karel Heřmánek mladší ani trochu nepřipomíná vyšinuté postavy, bojující s vnitřními běsy, které v poslední době tak často ztvárňuje. „Doufám, že do budoucna přijdou i jiné role,“ říká v rozhovoru pro Týdeník Televize. Člověk by skoro řekl, že je to obyčejný, sympatický mladý kluk. I když... on je ve skutečnosti spíš neobyčejný.

Než jsme si sedli do křesílek ve foyer pražského Divadla Bez zábradlí, musel Heřmánek junior jeden telefonní hovor dokončit a tři další volající poprosit, aby se ozvali později. Sklenici vody mi proto ochotně, ale také v letu, přinesl jeho bratr Josef. I když se soubory teprve připravují na nadcházející sezonu, bylo vidět, že sourozencům vedení divadla, které na začátku roku převzali od svých rodičů Karla a Hany, dává pořádně zabrat.

Rád se v angličtině učím texty. V češtině má člověk pořád tendenci si ta slovíčka různě zaměňovat a vyměňovat, čímž samozřejmě původní text hyzdí.

Dočtěte tento exkluzivní článek s předplatným iDNES Premium

Měsíční

89
Předplatit
Můžete kdykoliv zrušit

Roční

890
Předplatit
Ušetříte 178 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Dvouleté

1 690
Předplatit
Ušetříte 446 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Připojte se ještě dnes a získejte:

  • Neomezený přístup k obsahu iDNES.cz, Lidovky.cz a Expres.cz
  • Více než 50 000 prémiových článků od renomovaných autorů
  • Přístup k našim novinám a časopisům online a zdarma ve čtečce
Více o iDNES Premium
Máte už předplatné? Přihlásit se
, Týdeník Televize