Jiří Krampol propadl posilování

  • 1
Herec Jiří Krampol zcela propadl posilování. V jeho diáři prý už léta nenajdete jediný den, kdy by necvičil. A není to jen v Čechách obvyklý společenský konverzační pobyt ve nějakém fitness centru. Jak potvrdil majitel jednoho z nich, hercův přítel a trenér Karel Tuháček, jeho svěřenec Jiří přesně před týdnem na lavici vleže 182krát za sebou zvedl činku vážící osmdesát kilogramů.

Na logickou otázku, k čemu jsou oblíbenému moderátorovi televizního pořadu Nikdo není dokonalý takové výkony, Tuháček jen pokrčil rameny: "Má připravený speciální program, aby zanedlouho zvládl dvě stě padesát až tři sta kliků. Ať si ho pak zkusí i mnohem mladší mužští překonat. Každá ženská si libuje. Ale nic nepřeháníme. Tréninkové dávky mu odměřuji na lékárnických vahách."

Zlí jazykové však tvrdí, že nerozlučná dvojice nadšenců posilovny se domluvila na jistém omlazovacím procesu. Ve svých osmdesáti letech prý Jiří půjde, lidově řečeno, znovu do povijanu. "Kdepak, nevěřte závistivým," namítá Karel Tuháček, "Jirka je totiž zlatej. Maká do roztrhání těla a ze všech mužských, které cvičím, mu svaly rostou nejvíce."

Herec však na přítelovu adresu utrousil něco o tom, že mezi námi žijí i trenéři, které za porušování lidských práv a svobod dosud nezatkli. Vzápětí však zcela vážně dodal: "Po tréninku se cítím skvěle. Kdybych nepotkal dobráka Tuháčka, byl bych asi tuhej, ale v rakvi. Působí na mě totiž příznivě. Člověk musí mít kázeň a přimět se k pravidelnému režimu. V tomto případě ovšem neplatí, že ten blbější vyhrává."