Jan Révai a Zuzana Šulajová (5. dubna 2017)

Jan Révai a Zuzana Šulajová (5. dubna 2017) | foto: Herminapress

Jan Révai se letos o Vánocích sněhu nedočká, vyrazil pod palmy

  • 3
Herec, porotce a tanečník Jan Révai (44) už má jasno v tom, že si letos bílé Vánoce určitě neužije. Není to jen nedostatkem sněhu v Praze. Dárečky si tentokrát s partnerkou Zuzanou Šulajovou (40) a syny nadělí nikoliv pod klasickým stromečkem, ale pod palmou.

I když má Jan Révai vánoční svátky ještě z dětství spojené s dárky, stromečkem a sněhem, míří letos za oceán. Jako cílovou destinaci zvolil Mexiko, které už jednou při putování Střední Amerikou společně s kamarádem a hercem Pavlem Liškou projel a zdokumentoval pro televizní pořad Vandráci.

Na vánoční tabuli Jana Révaie obvykle díky jeho slovenské partnerce nechybí tradiční kapustnica, kačica nebo lokše. Jeho letošní sváteční večeři budou vévodit spíše pestrobarevná mexická jídla. 

Svou představu o ideálním Štědrém dni však sympatický herec naplní. „Je to klišé, ale tím je pro mne rodina pohromadě. A je jedno kde,“ říká.

Letošní podzim měl Jan Révai opravdu nabitý. Po náročných týdnech v show Tvoje tvář má známý hlas, se v posledních týdnech před Vánoci kromě natáčení primáckého seriálu Krejzovi pilně věnuje i zkoušení nové divadelní hry v Divadle Na Maninách. Hned na začátku nového roku se premiérově představí jako sluha Jean v jednom z nejslavnějších děl švédského dramatika Augusta Strindberga Slečna Julie.

„Moje postava je člověkem, který se vidí někde úplně jinde než jako sluha a byl by nejradši hrabětem. Celý život je sluhou, ale má vidinu, že se dostane na vrchol. A hodlá k tomu využít právě hraběnku,“ poodhaluje svou novou roli Jan Révai.

Premiéra představení Slečna Julie je naplánována na 31. ledna 2019 a kromě Jana Révaie se v ní objeví Lucia Jagerčíková jako Julie a Františka Stropnická coby Kristýna.