Heidi Klum vydává knihu

Heidi Klum vydává knihu | foto: Famous.cz

Heidi Klumová vydává knihu vlastních erotických fotek

  • 12
Německá supermodelka Heidi Klumová po vlastní panence Barbie představila další projekt – knihu erotických snímků. Ty s ní během sedmi let spolupráce vytvořil věhlasný fotograf Rankin. Publikaci vydalo nakladatelství teNeues v angličtině pod titulem Heidilicious by Rankin.
"Je to velmi smyslné. Fotila jsem s Rankinem asi sedm let a práce s ním byla vždycky zábavná, protože mě pokaždé dokázal zobrazit naprosto odlišně. Vždycky mě donutil z nějakých důvodů svléknout šaty. Klidně jsme dělali nějaký projekt a on se najednou zeptal, proč bychom nemohli nafotit nějaké další věci? A najednou jsem se objevila před objektivem zcela nahá," uvedla podle agentury Famous Klumová při propagační konferenci ke knize.

Heidi Klum předvádí spodní prádlo Victoria´s SecretPětatřicetiletá modelka momentálně prožívá jedno z nejšťastnějších období. Se svým manželem zpěvákem Sealem totiž očekávají příchod čtvrtého potomka. Klumová má čtyřletou dceru Leni s italským podnikatelem Flaviem Briatorem a se zpěvákem Sealem tříletého syna Henryho Günthera a dvouletého Johana Rileyho. 

Přestože bude z pětatřicetileté manželky slavného zpěváka brzy čtyřnásobná matka, stále umí veřejnost šokovat. Nedávno prohlásila, že svá ňadra pojmenovala Hanz a Franz, a následně to roztočila v reklamě na turné Guitar Hero, kde jen ve spodním prádle předvádí hru na kytaru a paroduje Toma Cruise ve filmu z 80. let Risky Business. Klumová jde ale i příkladem - propaguje také zdravé věci, jako je pití mléka. Nechala se proto nafotit do série snímků s podtitulem Got milk? se sexy bílým knírkem od mléka na horním rtu.