Gal Gadotová

Gal Gadotová | foto: Profimedia.cz

Ráda rodím, říká filmová Wonder Woman Gadotová. Má čtvrtou dceru

  • 15
Izraelská herečka Gal Gadotová (38) se pochlubila šťastnou novinkou. S manželem Jaronem Varsanem (49) se dočkali dalšího přírůstku do rodiny. Po třech dcerách mají opět holčičku, které dali jméno Ori.

„Moje zlatá holčičko, vítej. Těhotenství nebylo snadné a zvládly jsme to. Přinesla jsi do našich životů tolik světla, plníš své jméno Ori, což v hebrejštině znamená ‚moje světlo‘. Naše srdce jsou plná vděčnosti. Vítejte v domě holek. Tatínek je taky fajn,“ napsala novopečená maminka na Instagramu k fotce, kde drží miminko v nemocnici.

My sweet girl, welcome.
The pregnancy was not easy and we made it through.
You have brought so much light into our lives, living up to your name, Ori, which means ‘my light’ in Hebrew. Our hearts are full of gratitude.

Welcome to the house of girls.. ‍♀️‍♀️
daddy is pretty cool too ❤️

6. března 2024 v 21:17, příspěvek archivován: 7. března 2024 v 10:22

Herečka a Miss Izrael 2004 Gal Gadotová v jednom z rozhovorů prohlásila, že kdyby mohla, rodila by co nejvíc. „Miluji porody. Rodila bych jednou týdně, kdybych mohla. Je to tak kouzelné,“ řekla v roce 2022. „Vždycky si nechám dát epidural, abych byla upřimná, takže to tak nebolí. Ve chvíli, kdy máte pocit, že vytváříte život, je to neuvěřitelné.“

Přestože porody miluje, přiznala, že těhotenství jsou pro ni těžká. „Je mi špatně a mám migrény. Nejsem ve své kůži,“ řekla maminka tří dcer Almy (12), Maye (6) a Danielly (2).

Gal Gadotová je známá z filmů Rachel Stoneová: Sázka na Srdce, Red Notice, Wonder Women 1984, Smrt na Nilu, Rychle a zběsile, Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti a Liga spravedlnosti. Izraelského filmového producenta Jarona Varsana si vzala v roce 2008.

15. listopadu 2017