Svatba u fotbalisty Slavie. Olayinka vypadal při obřadu jako král

  • 53
Fotbalista Slavie Praha Peter Olayinka hlásí přestup. Ovšem ne do jiného klubu, ale do stavu manželského. V rodné Nigérii si vzal modelku a herečku Yetunde Barnabasovou.

„Neumím najít správná slova, kterými bych vyjádřil, jak moc jsem šťastný, že jsi mi vstoupila do života. Chci, abys věděla, že tě miluji celým svým srdcem a naše společná cesta potrvá navždy,“ napsal Peter Olayinka na Instagram. Na Twitteru novomanželům poblahopřál i klub Slavia.

Pětadvacetiletý útočník využil reprezentační přestávky, během níž odletěl domů do Nigérie, aby se zde oženil s půvabnou Yetunde. Obřad se uskutečnil v africkém stylu, nechyběl tradiční svatební oděv i tanec. 

Peter Olayinka může být spokojený v soukromí i na hřišti. Je oporou fotbalové Slavie, která vede tabulku české ligy a daří se jí také v Evropské lize. Po výhře Slavie 2:0 v odvetě nad skotskými Rangers, k níž Olayinka přispěl úvodním gólem, čeká sešívané čtvrtfinále proti Arsenalu Londýn. 

Olayinka přišel do Slavie v létě 2018 z belgického Gentu. Díky dřívějšímu působení v Dukle Praha nešel do neznámého. „Když jsem se dozvěděl o možnosti jít do Slavie a vrátit se do Prahy, byl jsem šťastný. Prahu znám a láká mě to, protože Slavia je špičkovým klubem v Česku,“ řekl tehdy. Od té doby oslavil dva české tituly i triumf v domácím poháru. 

28. září 2019

,