Diskuze

Nezachrání vás, rozplakala se Farna při rozhovoru o potratech v Polsku

Zpěvačka Ewa Farna (29) se v pořadu Interview Speciál na ČT 24 neubránila slzám, když mluvila o potratové politice v sousedním Polsku. Když byla podruhé těhotná a jezdila do Polska koncertovat, prosila dokonce bratra, aby ji v případě problémů nedával do polské nemocnice.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

J34i97ř25í 74J13í27l26e62k

21. 3. 2023 10:00

Poláci jsou takoví ultras skoro ve všem, někdy je to sympatické, v něčem odpudivé. Jako skoro všechno na co si osobují právo rozhodovat církve

3 0
možnosti
JD

potrat je hlavně rozhodnutí matky .. nemá do toho kdo kecat

5 0
možnosti
PV

Jsem obecně nepřítelem potratů, ale nedomnívám se, že je měly řešit zákazem zákony, ale že je potřeba osvěty a svobodné diskuse. Vždycky je to nakonec rozhodnutí těhotné. Zákaz zpravidla není pomoc v těžké situaci, lepší by bylo, kdyby se mohly rozhodovat co nejsvobodněji a poučené. Jsou třeba babyboxy a možnost adopce, což jistě není vše.

Jistěže je odmítnutí vyjmutí mrtvého dítěte zcela nepřijatelné.

4 0
možnosti
KB

Nic o tym nie wiecie jak to jest naprawde w Polsce tylko powtarzacie lewacką propagandę lewackich troli.

Nic o tom nevíte jak tovypada ve skutečnosti v Polsku jen opakujete levackou propagandu levackich troli. Polsko se nesere vám do toho kolik dětí se v ČR zavraždi během roku tak nechápu proč se montujete do Poláků?

1 12
možnosti

Dovolim si podotknout, ze v Cesku zadna matka neumrela protoze musela na potrat. Ja nejsem pro potraty, ale to co se deje v Polsku je fakt extrem. Jsou situace kdy by zena(i lekari) volbu mit meli. I wiem o tym duzo Krzysiu, naprawde.

8 1
možnosti
MC

M49í81š64a 20C19o18h29l41a

20. 3. 2023 11:44

Chudák Farna zase jednou vydatně posloužila potratové lobby, budiž jí to odpuštěno!

1 10
možnosti
MH

Logika je jednoducha - Lekar ma nemocne uzdravovat a v pripade, ze neco, co umira, ohrozuje zivot matky, je zcela prednejsi zachrana zivota! Kdo tohle nedela, mel by se stydet popr. ti bigotni zodpovidat pred svym Bohem ze zabiti!!!

6 0
možnosti
IS

Fanatici jsou na obou stranách. Někdo bere jako boží příkaz potraty propagovat, jiný je zakazovat. Pravda je někde uprostřed.

V dobách povolování potratů byla společnost chudá a dětí byl značný přebytek. Ovšem dnes nenarozený člověk představuje pro společnost průměrnou ztrátu v desítkách milionů korun. Rozhodně tak nelze dál brát potrat jako malý zákrok v ceně pár tisícovek, pokud není lékařsky doporučený. Pochopitelně lze úbytek počtu dětí řešit i řezáním nákladů. Takže se třeba omezí léčba rakoviny nebo se starobní důchody sníží na polovinu. Nelze mít vše.

0 1
možnosti
MH

Ale tenhle clanek neni jen o potratech jako takovych, ale o hodne specificke situaci

2 0
možnosti

P34e87t52r 60Š46k59o37d20a

20. 3. 2023 7:50

"ale opačně to moc nefunguje"

A v článku je krásně popsáno proč. Jejich náboženský fanatismus je logicky v přímém rozporu s naší liberálností. Místo na imaginární bytosti se soutřeďujeme na reálné věci.

3 3
možnosti
OV

Polské zákony mají dostatečnou podporu pro tyto případy. Problém je v tom, že nemocnice jsou v takovýchto hraničních případech pripo.... aby je pak někdo nepopotahoval za provedení potratu.

0 2
možnosti
Foto

I98g56o63r 94M88o56t67í93l

20. 3. 2023 6:08

Opačně to nefunguje právě proto o čem Farna mluví. Fanatismus poláků ohledně zákazu potratů.A taky musím konstatovat,že jediný člověk, který mne kdy zcela vědomě, cíleně a bezostyšně (!) podvedl a okradl byl bohužel polák...😐

5 1
možnosti
JH

Bohužel mám stejnou zkušenost že školy v zahraničí, kde byli studenti z cele Evropy a jediní Poláci dělali problémy a dokonce se ukázalo, že kradli.

0 0
možnosti