Emily Bluntová na premiéře filmu Oppenheimer v Londýně (červenec 2023)

Emily Bluntová na premiéře filmu Oppenheimer v Londýně (červenec 2023) | foto: Reuters

Emily Bluntová si po Oppenheimerovi bere rok volna kvůli dcerám

  • 6
Emily Bluntová (40) má za sebou propagační povinnosti ke snímku Oppenheimer, který je právě v kinech a další film s ní zamíří do kin na podzim. Letos nic netočí. V podcastu Table for Two se svěřila, že si dává od hraní pauzu kvůli dcerám.

Emily Bluntová má s manželem Johnem Krasinskim devítiletou dceru Hazel a sedmiletou Violet. „Tento rok nepracuji. Minulý rok jsem docela hodně pracovala a mému nejstaršímu dítěti je devět, takže jsme v posledním jednociferném roce. A já mám prostě pocit, že jsou základní věci jejich dní, které jsou tolik důležité, když jsou malé,“ řekla Bluntová.

Hororový rodinný podnik. Emily Bluntová točí s manželem děsuplné filmy

Má na mysli otázky, které jí dívky kladou, jako: Vzbudíš mě? Vezmeš mě do školy? Vyzvedneš mě? Uložíš mě? „A já tam zkrátka pro ně potřebuji být,“ vysvětlila herečka, která s manželem nedávno oslavila 13. výročí svatby.

S hercem Johnem Krasinskim jí to stále klape. Pořídili si nedávno pejska z útulku a i když ho chtěly hlavně dcery, starají se o něj rodiče. „Nevadí mi vstávat brzy kvůli psovi, protože to znamená, že si s Johnem můžeme ráno pořádně popovídat, než děti vstanou,“ řekla.

S manželem také rádi sledují televizní talentové soutěže. „Milujeme sledování takových věcí jako je The Voice,“ prozradila.

Jejich sousedy v Brooklynu jsou Damonovi. S Mattem Damonem si Bluntová zahrála i v Oppenheimerovi a pojí je dlouholeté přátelství. Pořádají společné nedělní večeře a jejich děti se také přátelí. „Matt je ten nejpohodovější, nejkrásnější člověk. A Lucy je ještě krásnější, promiň Matte,“ řekla Bluntová.