Elizabeth Hurley ve filmu svého syna Damiana Strictly Confidental.

Elizabeth Hurley ve filmu svého syna Damiana Strictly Confidental. | foto: Profimedia.cz

Je to osvobozující, říká Hurley o natáčení sexy scén v režii vlastního syna

  • 20
Britská herečka Elizabeth Hurley (58) dostala roli ve filmu svého syna Damiana Hurleyho (21) s názvem Strictly Confidental. Součástí scénáře jsou i lesbické scény a odhalování před kamerou. Herečka si práci se synem na tomto projektu pochvaluje.

„Věci, které ode mě vyžadoval jeho scénář, nebyly nutně věci, které bych ve filmech dělala často. Ale to, že jsem ho tam měla, mi dodávalo pocit bezpečí a že je o mě postaráno. A věděla jsem, že se o mě postará i v post produkci,“ řekla Elizabeth Hurley pro Acces.

„Takže je to vlastně celkem osvobozující pracovat s rodinou. Šla bych do toho znovu,“ dodala.

I po padesátce pózují rády polonahé. Pořízková, Hurleyová i Seymourová

Damian Hurley je scénáristou i režisérem filmu. Režírovat vlastní matku v lechtivých scénách nebo nahou mu nepřipadá nijak kontroverzní.

„Showbyznys je stěžejní součástí celého mého života. Takže pro nás to nic neznamená. Ona dělá moje fotky, já její,“ prohlásil.

Film Strictly Confidental má být mysteriózní drama, sledující hlavní hrdinku Miu (Georgia Locková), která se během vyšetřování záhad kolem sebevraždy nejlepší kamarádky Rebeccy dostane do světa „sexu, falše a zrady.“ Snímek bude k vidění ve vybraných kinech od 5. dubna.