Dominika Myslivcová na sexy snímcích z focení pro pánský magazín

Dominika Myslivcová na sexy snímcích z focení pro pánský magazín | foto: Petr Mihle / Playboy

Myslivcová nazvala těhotenství Projekt baby a ukázala se v sexy prádle

  • 43
Influencerka a blogerka Dominika Myslivcová (28) se fanouškům na sociálních sítích o víkendu pochlubila radostnou novinou. S přítelem Zdeňkem Chytilem čeká miminko. Těhotenství oznámila fotkou v sexy prádle a s kojeneckou lahví.

„Projekt baby,“ napsala nastávající maminka na Instagramu k fotce a přidala hashtagy budu máma, pořád tomu nevěřím, bambi, a je to venku. V jednom z hashtagů zřejmě naznačila, že dítě dostane jméno Paloma nebo Pedro.

Projekt BABY #Budumama #babyiscoming #poradtomuneverim #palomanebopedro #ajetovenku #bambi

Děkuji
@danamrazkovaa
@lauraberishabeauty

19. února 2023 v 10:01, příspěvek archivován: 20. února 2023 v 10:09

Doposud se influencerka na mateřství moc necítila. V rozhovoru pro iDNES.cz z léta 2019 ještě tvrdila, že si užívá spíše syny své sestry. „Jsou úžasní, miluji je a trochu je sestře závidím. Čekala jsem, že když porodí, projeví se u mě mateřské pudy. Že bych se však chtěla nějak vrhat do těhotenství, to zatím opravdu ne. Ještě mám čas,“ řekla tenkrát.

Podnikatel Zdeněk Chytil se s blondýnou seznámil přes Instagram, kde jí napsal ohledně spolupráce. Influencerka loni přiznala, že si nemyslela, že skončí jako pár v soukromí. Nechtěla ovšem prozradit, jak dlouho jsou už spolu.

„Nevíme, odkdy to počítáme, jo, ale my jsme se stýkali kvůli práci a zjistili jsme, že si moc rozumíme, protože Zdeněk je opravdu neskutečně energický a mě to hrozně nabíjelo. Potom se začalo randit a začali jsme spolu žít a teď nějak spolu válčíme, no,“ řekla Dominika Myslivcová pro Extra.cz

19. prosince 2019