Diskuze

Režisér tvrdí, že muže nezneužil. Přesto mu zaplatí 150 tisíc dolarů

Režisér Bryan Singer (53) pořád odmítá nařčení, že v roce 2003 sexuálně zneužil tenkrát sedmnáctiletého Carlose Sancheze-Guzmana. Tvůrce filmů X-Men a Bohemian Rhapsody mu ovšem přesto zaplatí 150 tisíc dolarů. Režisér nechce, aby muž dal případ k soudu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

Pro mě je a vždy bude, režisérem Bohemian Rhapsody, Dexter Fletcher.

0 0
možnosti
KH

Zaplatí poprvé, a už se toho nezbaví.

Kolik vyděračů právě teď stojí ve frontě?

Smekám pred Geoffreym Rushem, který se nedal, k soudu to dotáhl a vyhrál.

1 0
možnosti
BD

Tohle mimosoudní vyrovnávání je takové dvojsečné. Obviněný může vypadat, jako že uznává vinu, a tak radši zaplatí, naopak údajný poškozený zase působí, jako že mu jde jenom o peníze. Ve skutečnosti je to výhodné pro obě strany: Singer se bojí, že kdyby to šlo k soudu, může prohrát, a tak radši zaplatí, i když mu to mediálně zrovna neprospěje (prohrát u soudu by mu ovšem neprospělo ještě mnohem víc, o peníze tady podle mě jde až v druhé řadě). A druhá strana má aspoň své jisté, jelikož ani ona si nemůže být výsledkem případného soudního řízení jista.

Každopádně o Singerovi se to ví (asi bych měla napsat "říká se") už mnoho let, možná desetiletí, není to rozhodně první obvinění a není ani poslední. Velký kamarád s Kevinem Spaceym, aneb vrána k vráně... Zrovna jemu nevěřím ani nos mezi očima a to říkám jako někdo, pro koho jsou Obvyklí podezřelí jeden z Top 20, možná i 15 nejoblíbenějších filmů. Když jsem se dozvěděla, že má točit Bohemian Rhapsody, měla jsem vztek na Maye a Taylora, že tohle dovolí, protože mi nepřišlo vhodné ani zvlášť chytré, aby člověk s jeho pověstí a jeho "zálibami" točil film o Mercurym a nedejbože nepřímo poškodil ještě jeho jméno. No, asi o tom fakt nevěděli, i když producent King to vědět musel, stejně tak lidi z 20th Century Fox, kteří mu ten job nabídli. Na poslední chvíli to pak marketingově žehlili tím, že Singera těsně před koncem natáčení vyhodili a jeho jméno zásadně nezmiňovali během celé promo kampaně filmu a celé award season. ;-D

2 0
možnosti
JM

J41i39ř52í 62M96i69k39e23l

13. 6. 2019 14:27

Já ho taky obvinim. Sice mě asi nezná, ale to nevadí a za 150 tisíc dolarů to stojí, vzal bych si rok dovcu.

2 0
možnosti
PM

P97e33t53r 66M69a23l44ý

13. 6. 2019 15:33

Když je to tak jednoduché, tak já ho obviním taky. ;-D

4 0
možnosti
JB
RV

Když takto hned platí a nechce k soudu, tak asi to svědomí nebude mít až tak čisté. Kdyby soud vyhrál či prokázal nedostatek důkazů, tak by neplatil nic.

0 0
možnosti
FJ

Zkuste se nad tim zamyslet trochu jinak. Soudni tahanice jsou dlouhe a clovek pak stravi kopu casu behanim po soudech. Pokud si Singer rika za hodinu sve prace treba $5000 pak si lehce spocte, ze nez behat 30h (realne urcite vic) po soudech tak radsi da 150 000 a usetri si tak cas, ktery muze vlozit do neceho jineho. Kazdopadne muze to byt i tak, ze se chce vykoupit, ale protoze USA je nemocna a tenhle mor, kdy se lidi zalujou jen pro penize, tak je i dost mozny ze je to cely vymysl a zalujici hraje mozna i na to, ze druha strana mu radsi zaplati nez aby se handrkovali u soudu. Ale co si budeme povidat v USA se staci podivat na zenskou a je to hned sexualni haraseni a kdyz na ni promluvite tak rovnou sexualni obtezovani.

1 0
možnosti
Foto

To si pomohl, za chvíli se ohlásí další Guzmán - pro změnu zneužitý před 2O lety.....

2 0
možnosti
MZ

To není dobrý příklad pro ostatní.

3 0
možnosti