Kimberly Stewartová, Leah Woodová a Peaches Geldofová na titulce magazínu Tatler | foto: Tatler

Bryan Adams nafotil nahé dcery rockových legend

  • 18
Dcery rockových legend Roda Stewarta, Ronnieho Wooda a Boba Geldofa - Peaches, Leah a Kimberly - se svlékly pro časopis. Jejich decentní nahá fotografie se objeví na titulu lednového čísla společenského magazínu Tatler.

Jejich otcové jsou proslulí svými výstřelky a nevázaným způsobem života. Ovšem tyhle slečny je svým pózováním pro letošek předčily.

Kimberly Stewartová
Kimberly Stewartová 

Tři krásky si na fotografiích vzájemně zakrývají ňadra svýma rukama, nejintimnější partie zase zůstávají skryty díky propleteným nohám. Na fotografii téměř není poznat, že je Leah, která se v červnu letošního roku vdávala, v jiném stavu. Její těhotenství je totiž opět umně utajené končetinami dvou druhých dívek.

Leah Woodová
Leah Woodová

Dcery tří slavných rockerů se odhalily před objektivem rockové star Bryana Adamse. Dívky byly tou myšlenkou nadšeny. "To Bryan měl ten nápad," vysvětluje se v magazínu. "Hodně obočí se nadzvedlo, ale Kimberly a Peaches byly pro. Leah pak s brekotem řekla: ´Dobře, udělám to.´"

Peaches Geldofová
Peaches Geldofová

Peaches na fotce ukázala tři ze svých sedmnácti tetování - oprátku na levé ruce, slovo ex-miláček na levém rameni a nakonec symbol na levé noze. Jejím posledním tetováním je jméno Maxe Drummeyho, které si nechala spontánně vytetovat na zápěstí.