Brad Pitt míří do bulváru

Hollywoodský herec Brad Pitt se rozhodl, že se začne živit tím, co vystudoval. Chce využít svých novinářských zkušeností z vysoké školy a proto si začal hledat místo jako bulvární "sloupkař". Jeho nabídku tak zřejmě již v dohledné době obdrží v redakcích vyhlášených bulvárních deníků i magazínů. Hvězda filmu Sedm ale uvádí, že mu nejde o honorář ani nehledá způsob, jakým se bude živit, až skončí s hereckou kariérou.

"Chci jen všem bulvárním pisálkům ukázat, jak se to opravdu dělá," prohlásil výhružně herec a dodal:

"Psát o celebritách není jen tak. S bulvárem je to jako s uměním. Buď jste dobří a výstavní síně se o vás perou, nebo jste mimo a vaše přihlouplé články čtenáře tak jedině odradí, než aby jim něco sdělily."

Brad ještě nezapomněl poznamenat, že jediné zaručené pravdy o jeho soukromém životě se budou moci čtenáři dočíst pouze z jeho sloupků.

"Jakmile budu mít možnost sdělit osobně všem pravdu o svém životě a příbuzných i známých, nikomu jinému už pak samozřejmě nic neřeknu. Můj život bude od té chvíle pro všechny novináře tabu," řekl odhodlaně Brad.

V rozhodnutí ho podle všeho plně podpoří i jeho neméně známá manželka, hvězda seriálu Přátelé Jennifer Anistonová. Nutno podotknout, že Brad sice studoval na vysoké škole žurnalistiku, ovšem se zaměřením na inzerci a komerci.