Brad Pitt a Angelina Jolie na premiéře filmu Dannyho parťáci 3 v Cannes | foto: Reuters

Angelina oblékla v Cannes žlutou. Kylie boty z plastu

  • 23
Filmový festival v Cannes, který byl slavnostně ukončen v neděli večer, zpestřily i na závěr slavné celebrity. Nejvíce však překvapila herečka Angelina Jolie.

Angelina Jolie se nejpíše řídí heslem, že změna je život. Na premiéře filmu Dannyho parťáci 3 se objevila sice tradičně po boku svého partnera Brada Pitta, ale naprosto nečekaně v jásavě žlutých šatech od Ungara, ve kterých vypadala dokonale.

Šťastnou ruku při výběru šatů měla i herečka a průvodkyně MFF v Cannes Diane Krugerová. Na slavnostní zakončení zvolila tmavomodrou róbu značky Chanel. Krugerová je totiž tváří tohoto módního domu.

Na Dannyho parťáky se vypravila také Kylie Minogue. Australská zpěvačka si pro tuto příležitost oblékla černé poloprůhledné šatičky na ramínka, které doplnila zajímavými páskovými střevíčky z plastu.

Nevkusná Lenina
Pomyslnou cenu za nejšílenější model by si jistě odnesla televizní moderátorka Elena Lenina. Rodačka ze Sibiře, která patři ve Francii mezi nejoblíbenější televizní tváře, se do Cannes vypravila v podivných černých šatech odhalujících celé břicho. Prazvláštní model pak Lenina korunovala páskem s aplikací motýla.