Michael Kocáb a Lejla Abbasová

Michael Kocáb a Lejla Abbasová | foto: Profimedia.cz

Abbasová prý čeká s Kocábem dítě, těhotenství odmítla potvrdit

  • 22
Moderátorka Lejla Abbasová je podle deníku Blesk těhotná. Se svým přítelem Michaelem Kocábem by měla čekat své první dítě. Oba o těhotenství ale mlčí, ačkoli je Abbasová údajně už v pátém měsíci.

Deník se odvolává na "důvěryhodný zdroj", který mu prozradil, že je jednatřicetiletá moderátorka v pátém měsíci těhotenství.

Michael Kocáb a Lejla Abbasová

Na otázku iDNES.cz, zda může své těhotenství potvrdit, odpověděla Abbasová: "Nemůžu... nechci. Děkuji za pochopení."

K dítěti se nevyjadřuje ani bývalý ministr Michael Kocáb, pro kterého by to v sedmapadesáti letech byl už čtvrtý potomek.

Kocáb má s bývalou manželkou Marshou dcery Natálii, Jessiku a syna Michaela. Od sedmadvacetileté Natálie má už i sedmiletého vnuka Vincenta.

Kocábová se vdala

Kocábova dcera Natálie se navíc nedávno tajně provdala za otce svého syna Štěpána Vránu. O manželství informovala své přátele na Facebooku.

Natálie Kocábová se synem Vincentem

Vztahy v Kocábově rodině se prý rok po provalení jeho nevěry s Lejlou Abbasovou zlepšily. Možná k tomu přispělo právě Lejlino těhotenství. "Musím říct, že jsem ráda, že se ta rodinná situace pomalu uklidňuje. Není to jednoduché pro nikoho z nás, ale důležité je, že cítím vstřícnost ze všech stran. A to podle mě ve finále všechno vyřeší," řekla Lejla Abbasová.

,