Laďka Něrgešová, Tereza Kostková a Gábina Partyšová

Laďka Něrgešová, Tereza Kostková a Gábina Partyšová | foto: Lenka Hatašová , iDNES.cz

MÓDNÍ POLICIE: Nadčasové malé černé šaty zastínily i image princezny

  • 26
Sezona společenských večírků se po letní pauze začíná opět probouzet, jak naznačila nedávná party Primy pod pražskými Zámeckými schody. Módní expertka Revue iDNES.cz si prohlédla od hlavy až k patě Laďku Něrgešovou, Terezu Kostkovou a Gábinu Partyšovou.

Případ první: LAĎKA NĚRGEŠOVÁ

Laďka Něrgešová

Jednoduché, velmi střízlivé pouzdrové šaty výrazné Laďce docela sluší. Punčocháče s vydatnou příměsí lycry sice nejsou tou nejlepší volbou, ale některé dámy od nich evidentně nehodlají upustit. Celkový look by určitě oživily doplňky v kontrastních barvách a nebála bych se ani masivního náramku nebo brože. Celek tón v tónu působí poněkud mdle a díky punčocháčům a agresivnímu make-upu i celkem lacině. Chtělo by to přidat trochu kreativity a ubrat nánosu líčidel.

Případ druhý: TEREZA KOSTKOVÁ

Tereza Kostková

Společenské šaty s lemem a šálkou s romantickým potiskem jsou samy o sobě zajímavým kouskem. Zdobná brož u krku je ale naprosto zbytečná, spíše celkový dojem ruší. A přestože maxi délka sukně nedá vyniknout botám, rozhodně by bylo vhodné namísto bílých lodiček s otevřenou špičkou obout jemnější páskové střevíčky. Protože však Terezu v podobných kreacích nevídáme často, sází spíš na jednodušší umírněný styl, nedá se jí občasná snaha o princeznovskou image vyčíst.

Případ třetí: GÁBINA PARTYŠOVÁ

Gábina Partyšová

Skvělý outfit. Noblesní, s jistou dávkou extravagance, trochu rockerka, trochu dáma. Gábina vychytala styl do posledního detailu. Střih šatů lahodí oku i postavě, neprodává, ale zaujme. Prostřihy na rukávech jsou vkusné, stejně jako délka nad kolena. Zdobná ramínka a naprosto dokonalé doplňky jen podtrhují celkový dojem. Démonická černá je opravdovou stálicí, kterou nelze nic zkazit, a Gábina to dobře ví. Elegantní, nadčasové, dokonalé.

Kdo se oblékl nejlépe?

celkem hlasů: 3294

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 0:00 čtvrtek 15. září 2011. Anketa je uzavřena.

Gábina Partyšová
Gábina Partyšová 2047
Laďka Něrgešová
Laďka Něrgešová 675
Tereza Kostková
Tereza Kostková 572
, pro iDNES.cz