Záliby, práce, mety i motta. Finalistky soutěže krásy se představují

  • 40
Finalistky letošního ročníku soutěže krásy mají za sebou soustředění v Egyptě a pomalu finišují přípravy na velké finále. Kdo získá titul Miss Czech Republic 2024 a bude reprezentovat Česko ve světě, se rozhodne 11. května. Podívejte se na medailonky všech dívek, které touží po korunce královny krásy.

Petra Beníšková

Petra Beníšková (25) pochází z Liberce a momentálně bydlí v Praze. Vystudovala Rekreologii na Technické univerzitě v Liberci. Pracuje jako fotomodelka, influencerka a v pojišťovnictví. Miluje módu a sport, od malička se věnovala tanci, jezdí na kole.

Řídí se mottem: „Kdo nic nezkusí, nic nezažije.“

Adéla Štroffeková

Adéla Štroffeková (21) je z Prahy. Primárně pracuje v oblasti modelingu a jako vystudovaná učitelka mateřské školy se zatím více našla ve vzdělávání v oblasti sportu. Proto zároveň pracuje jako fitness trenérka a instruktorka skupinových lekcí. Mimo práci studuje dálkovým studiem Sociální práci a sociální pedagogiku.

S modelingem začala přibližně ve čtrnácti letech a za tu dobu měla možnost reprezentovat Česko již na dvou světových soutěží krásy. Ráda by dál šířila své životní hodnoty a inspirovala další dívky k překonávání svých hranic.

Řídí se mottem: „Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá důvody.“

Michaela Macháčková

Michaela Macháčková (22) pochází ze Rtyně v Podkrkonoší, ale nyní žije v Praze. Vystudovala grafický design, který je i jejím koníčkem. Kromě toho má ráda výtvarné umění, fotografie a modeling. V Miss Czech Republic soutěží s číslem 3, které patří mezi její oblíbené a doufá, že jí přinese štěstí.

Řídí se mottem: „Když padneš, musíš vstát, a to nehledě na to, jak moc to bolelo.“

Marie Babíčková

Marie Babíčková (19) bydlí v Novém Strašecí, což je malé městečko poblíž Prahy. Má vystudovanou předškolní a mimoškolní pedagogiku na PED Evropská v Praze a momentálně se připravuje na přijímací zkoušky na pedagogickou fakultu. Ze všeho nejraději se věnuje hudbě. Od malička hraje na klavír, flétnu, postupem času si osvojila i základy hry na hoboj a také zpívá. Kromě hudebních nástrojů se zabývala také scénickým tancem a baletem.

Řídí se mottem: „Šťastná mysl, šťastný život!“

Julie Smékalová

Julie Smékalová (19) pochází z Prahy, kde studuje osmileté gymnázium. Letos ji čeká maturitní zkouška a přijímačky na vysokou školu. Miluje sport, deset let hrála závodně volejbal, nyní dává přednost jízdě na koni, józe a cvičení ve fitku. Je také ráda kreativní, realizuje se videotvorbou a modelingem, v čemž by chtěla v budoucnu prorazit.

Řídí se mottem: „Všechno zlé je pro něco dobré, protože nic není jen jednostranné a i špatná zkušenost nás posouvá dál.“

Alina Demenťjeva

Alina Demenťjeva (23) je studentka ekonomie a podnikání na Vysoké škole ekonomické. Mluví pěti jazyky. Zabývá se modelingem a mezi její úspěchy patří umístění mezi top 10 světových finalistek v soutěži Elite Model Look 2016 v Lisabonu. Miluje cestování, především sólové cesty, které jí poskytují příležitost vystoupit z komfortní zóny, propojit se sama se sebou a lépe porozumět svým cílům a pravému já. Je prý člověk, který naslouchá svým pocitům a intuici.

Řídí se mottem: „Everything Happens for a Reason.“ (Všechno se děje z nějakého důvodu.)

Tina Diallo

Tina Diallo (24) původem pochází ze Senegalu, ale narodila se v Praze, kde také celý život žije. Momentálně se věnuje práci v oblasti realitního trhu a také pracuje na sociálních sítích jako content creator. Mezi její koníčky patří většina kreativních činností jako je například hudba, psaní textů a také vaření.

Řídí se mottem: „Život je největší umění na světě, neboť většina lidí pouze existuje.“

Michaela Sedláková

Michaela Sedláková (24) pochází z Brna. Říká, že miluje život, konkrétně ten svůj. Díky Miss Czech Republic může být její hlas silnější a může tak další lidi motivovat posouvat se dopředu ke svým cílům a nikdy to v životě nevzdat. Podniká v oblasti kávy, má svoji pojízdnou kavárnu a prostřednictvím kávy propojuje různé typy lidí a předává jim pozitivní energii, což ji neskutečně těší. Deset let reprezentovala Českou republiku ve sportovním aerobiku. Modelingu se věnuje přibližně tři roky a věří, že právě v miss může ukázat svůj potenciál a propojit vnější krásu s vnitřní aurou.

Řídí se mottem: „Sedmkrát spadnout, osmkrát se zvednout.“

Veronica Biasiol

Veronica Biasiol (25) vystudovala obor Oděvní průmysl v Liberci, ze kterého i pochází, aktuálně ale žije v Praze. Mezi její koníčky patří hlavně móda, se kterou je úzce spojený i její vlastní byznys. Ráda cvičí, tráví čas s nejbližšími a velmi se zajímá o astrologii a numerologii. V soutěži Miss Czech Republic jí bylo přiděleno číslo 9 a věří, že právě s tímto číslem uspěje, neboť k ní „devítka“ tak nějak patří. V 9. kalendářním měsíci se narodila ve znamení Panny a číslo je jednoduše jedno z jejích oblíbených. Často je na sebe velmi přísná a klade si vysoké, ale dosažitelné cíle.

Řídí se mottem: „Kdo nemá cíl, nemůže trefit.“

Simona Kuklová

Simona Kuklová (26) pochází z Brna. Studovala obor psychologie, ale nyní je její prací modeling a také podniká v oblasti módy. Volný čas tráví nejraději cestováním. Soutěží s číslem 10.

Řídí se mottem: „Buď změnou, kterou chceš vidět ve světě“.

Která finalistka Miss Czech Republic 2024 se vám líbí?

celkem hlasů: 11466
Hlasování skončiloČtenáři hlasovali do 17:00 sobota 11. května 2024. Anketa je uzavřena.