Česká Miss 2011 Jitka Nováčková

Česká Miss 2011 Jitka Nováčková | foto: Koláž iDNES.cz

Chameleon Miss Nováčková: nejdřív jako holka v kroji, pak mořská panna

  • 55
Česká Miss 2011 Jitka Nováčková už v sobotu odlétá do Brazílie, kde bude Českou republiku reprezentovat na mezinárodní soutěži krásy Miss Universe. Modelka si předtím stihla odskočit do Kyjova, kde se objevila v tradičním kroji. V Jižní Americe by zase měla v hlavní večerní róbě připomínat mořskou pannu.

Těsně před svým odletem do Sao Paula si Jitka vyzkoušela šaty od návrhářky Jany Berg. Celkem si poveze více šatů, které už měla společně s dalšími finalistkami soutěže na sobě a byly k vidění i na módních přehlídkách.

Česká Miss 2011 Jitka Nováčková

"Naší snahou bylo vybrat různorodé modely,  vysoce elegantní, romanticky něžné, rafinované i mladistvě provokativní. S vítězkami České Miss spolupracuji již delší dobu a musím uznat, že Jitka je opravdu okouzlující mladá slečna, byla velká radost ji oblékat," řekla návrhářka Jana Berg.

V modrých šatech má něžná blondýnka připomínat mořskou pannu. Modelka si do kufru přibalí také bílou večerní róbou a další koktejlové šaty.

Česká Miss 2011 Jitka Nováčková
Česká Miss 2011 Jitka Nováčková

Česká Miss 2011 Jitka Nováčková

"Už jsem začala pomalu balit. Do Brazílie se moc těším, doufám, že tam budu mít hodně práce a málo času na stýskání. Doma jsem se moc neohřála, a to doslova, a tak se těším na slunečné počasí, které mě nabíjí energií. A taky na to, že poznám novou zemi, nové lidi a prožiju spoustu neopakovatelných zážitků," prozradila Nováčková.

Návrhářka Jana Berg, Česká Miss 2011 Jitka Nováčková a vizážistka Lucia Gibodová

Modelka se bude hlavně soustředit na práci, kvůli které však přišla o přítele. Po třech letech se totiž nedávno rozešla s Markem Ferenčíkem. Přestože po vítězství v soutěži byli oba přesvědčeni, že je nepostihne "nemoc missek", vztah na dálku nevydržel. Právě kvůli pracovní vytíženosti na sebe neměli moc času. "Nikdo třetí za naším odloučením není," řekla pro iDNES.cz modelka (více čtěte zde).

Sluší to České Miss Jitce Nováčkové více v kroji nebo ve společenských šatech?

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 0:00 pátek 9. září 2011. Anketa je uzavřena.

V kroji
V kroji 582
Ve společenských šatech
Ve společenských šatech 331