Diskuze

Platit u lékaře jen to, co je v ceníku, pohotovosti čeká změna, slibuje Válek

Platit u lékaře budete jen to, co je v ceníku. Už žádné poplatky, které vás nepříjemně zaskočí při objednání nebo ve dveřích ordinace. Ministr zdravotnictví Vlastimil Válek (TOP 09) chce udělat pořádek v tom, za co lidé dávají peníze u doktorů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VF

Vážený pane ministře, už několikátý. Cenová kontrola se tímto problémem zabývá co Ministerstvo (jak MZDR tak MF) stojí. Bohužel se k Vám pravdivá data nejspíše nedostanou. Obvykle je přefiltrují ti, kterým záleží na vlastní funkci. A to i přes skutečnost, že každý rok je Poslanecké sněmovně předáván detailní soupis kontrol. Bohužel vzhledem k podlomenému zdraví nejspíše, po 23 letech praxe, budu muset požádat o plný invalidní důchod. Ale všem, kteří dále v boji s molochem budou pokračovat, přeji mnoho úspěchů. Jako i Vám pane ministře.

V úctě

Vítězslav Fuzek

0 0
možnosti
JV

Prosím, vyžeňte už někdo konečně tohoto slona z porcelánky.

0 0
možnosti
Foto

Kolik fotka z interieru letadla, na to penize jsou ale zaridit neco dokturek neumi.

Nedostatek leku - vymluvy cele volebni obdobi, vymluvy na predchozi vladu. Nyni resi zmatene poplatky, vsak pojistovny maji seznam hrazenych vykonu, takze zade jen vymluvy.

Jeste ze za vse muze Babis.

0 0
možnosti
JW

S těmi poplatky už by měl fakt někdo zatočit. Jinak se z těch poplatků zblázníme!

2 0
možnosti
PB

Válek má tu výhodu, že až přijde o post ministra, tak se může živit jako komik po kabaretech. A s Pekarovou mohou vystupovat jako duo.

8 4
možnosti
AL

Válek má tu výhodu, že je profesor a až skončí ve funkci ministra, tak bude dál učit na univerzitě mediky a léčit v nemocnici.

5 3
možnosti
MS

Kdybych ten rozhovor četl včera, na apríla, řekl bych si OK a možná se i trochu zasmál. Ale dnes?

11 0
možnosti
BT

A co vam na tom konkretne prijde tak humorneho? Mne prijde v poradku, ze nechce od stolu v Praze rozhodovat a urcovat, co ma delat nemocnice ve Vansdorfu nebo treba Chebu, kdyz pojistovny maji mnohem lepsi statisticka data a informace.

0 1
možnosti
MM

Nikdo vám nemůže dát víc, než já vám můžu slíbit neboli slibem nezarmoutíš.

10 0
možnosti
MG

Pobavil. "A ty, které jsou v rozporu se zákonem, tak ty zakážeme."

A to proto, že co je v rozporu se zákonem, je u nás povoleno???

5 0
možnosti
MM

Není problém vymyslet smlouvu, ve které klient podepíše, že je ochoten za ty a ty služby platit. Pochopitelně to všechno je z právního hlediska ošetřeno.

4 0
možnosti
LZ

Teda ač jsem volič jedné strany z "pětikolky", a stále je podporuji (i když uznávám že k ideálu to má vše hodně daleko), tak konkrétně tenhle člověk... se mi zdá že tam nemá co dělat, s každým novým prohlášením a rozhovorem na mě působí jako větší a větší amatér. Co tady vymýšlí s tou triádou není v jádru špatná myšlenka, ale co jsem viděl na pohotovostích ve velkých nemocnicích tak funguje sestra na recepci která se občas odejde poradit s doktorem, celkem dobře vědí v jakých situacích má kdo přednost, a ti ostatní si prostě počkají, třeba i 9 hodin jako jsem čekal já. S přesčasama atd. škoda mluvit, jen stále mlží, těžko říct jestli si opravdu myslí že to bude takhle fungovat dál, a nebo jen nechce přiznat že to "řešení" co teď mají je jen taková dočasná záplata.

6 0
možnosti