Diskuze

Nová cyklostezka Bevlava už vede z Valašských Klobouk až na Slovensko

Novou atraktivní trasu získali milovníci cyklistiky na jižním Valašsku. Od letošního léta se totiž po cyklostezce Bečva–Vlára–Váh (Bevlava) dostanou z Valašských Klobouk až do Trenčína. Na slovenské straně hranice se letos podařilo otevřít více než jedenáctikilometrový úsek z Trenčína do Nemšové.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RS

Škoda, že sa nestihlo prepojiť tie funkčné cyklotrasy cez hranicu. Údajne do 3 rokov by to malo byť. Inak najkrajší a aj najvyťaženejší úsek je Trenčín - Skalka nad Váhom lužným lesom popri Váhu popod lezeckú skalu a kláštor Skalka. Cez víkendy sú tam normálne záplavy cyklistov a in-linerov. Hádam to časom trochu opadne. Teraz ako novinka to chcú všetci vyskúšať.

0 0
možnosti
JM

Technická... obec se jmenuje Horné Srnie a ne Hornie.

0 0
možnosti

Tak hlavně aby ti cyklisti po těch cyklostezkách jezdili a ne tak jak jsem to viděl v okolí Velkých Karlovic, kde se po silnici sunula banda halekajících cyklistů v barevných dresech působících dojmem, že se právě vracejí z Tour de France pro obézní, zatímco souběžná cyklostezka zela prázdnotou

5 0
možnosti
MG

M54a94r10e77k 28G42a76j61d71a

30. 8. 2020 14:07

jednou jsem to skupince cyklistů řekl, proč nejedou po cyklostezce, která je hned vedle silnice a byl jsem zpražen sdělením, že oni přece mají silniční kola, proč by jeli po souběžné cyklostezce ...... každá skupina má prostě svoje divnolidi .... ;-D;-D

0 0
možnosti
AZ

Výborně! A ještě tímtéž lyským průsmykem nový a jediný kapacitní přechod na Slovensko od polských hranic po Lanžhot a bude vymalováno. Samozřejmě myšleno mezinárodní dálniční trasu TEN-T jako D49!!

No ale před tím státem upřednostňovaný kapacitní obchvat Zlína v podobě přeložky 1/49 ZE STŘEDU MĚSTA.

0 2
možnosti