Diskuze

Referendum o nové zlínské nemocnici při volbách nebude, uznali aktivisté

Původní plán byl sehnat do konce tohoto týdne tolik podpisů, aby to stačilo na vyhlášení referenda o stavbě nové nemocnice ve Zlíně současně s říjnovými krajskými volbami. Pár dnů před avizovaným odevzdáním podpisových archů se ale členové spolku Zachraňme naše zdravotnictví rozhodli, že všelidové hlasování odsunou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VM

K referendu přijde 10 lidí (nebo 11, ať nežeru), pro rekonstrukci budou hlasovat skoro všichni, ale bude to neplatné pro neúčast, vyhlašovatelé velkohubě prohlásí, že drtivá většina je proti nové stavbě a vyzvou kraj, aby výsledky i tak respektoval.

Tohle je typický scénář všech aktivistických referend.

1 0
možnosti
Foto

J62a21n 90Š26i11k

12. 8. 2020 12:20

Volby to rozhodnou, nebude se hlasovat pro strany, ale tentokrát pro konkrétní věc. Možná je to dobře, protože ze scény zmizí bezbarví politici, kteří nedělají nic, jako jsou dnes například ve Zlíně na radnici. Ať už bude na kraji, kdo chce, bude muset konat. Buď postaví novou nemocnici nebo bude donucen moderně zrekonstruovat Baťovku. Voliči budou volit mezi těmito dvěma stranami a ostatní ztratí na významu. Myslím, že to bude dobře, protože se konečně něco ve Zlíně bude dít. Hezký den

3 0
možnosti
Foto

Viděl jsem v jakém stavu je Baťova nemocnice (příbuzný tam byl dlouhodobě hospitalizovaný).

Rekonstruoval jsem starý dům, tak aby byl použitelných, dle současných standardů bydlení = mám představu co taková rekonstrukce vyžaduje ...

Hádejte jaký je můj názor na novou nemocnici ?

7 1
možnosti
PE

P98e93t39r 23E24l88i10á30š

11. 8. 2020 14:37

Ležel jsem tam týden na interně a prchal jsem domů, manželka 10 dní na neurologii za probíhající rekonstrukce. Hádejte, jaký je můj názor?;-)

4 1
možnosti
RC

Delat referendum mimo volby nedava smysl, prijde malo lidi.

6 1
možnosti