Diskuze

Vyjel ze zahrádkářské kolonie, na silnici smetlo 81letého cyklistu auto

Na Uherskohradišťsko vyjely v pátek večer všechny složky integrovaného záchranného systému. Senior na kole nedal přednost autu jedoucímu na hlavní silnici mezi obcemi Kunovice a Hluk, které ho srazilo. Muž zemřel po půlnoci v nemocnici.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak ještě rychlost. V pořádku? Překročená? Co brzdná dráha?

Přeci jenom BMW a jejich řidiči.

0 0
možnosti

V tom místě jsou pouze dva výjezdy od těch zahrádek. Pravděpodobnější je asi toto místo

https://mapy.cz/zakladni?x=17.4774788&y=49.0182523&z=17&pano=1&base=ophoto&q=kunovice&source=muni&id=966&pid=51392367&fov=1.257&ds=2

Je to hodně přehledné a nechápu, jak mohl ten člověk to auto nevidět. Na druhou stranu v pátek bylo dost pod mrakem, sám jsem byl na kole a dojížděl do UH kolem půl sedmé a bylo celkem šero. Ale to samozřejmě toho cyklistu neomlouvá.

0 0
možnosti
Foto

Cyklisté to často dělají tak, že nějaké omezení nebo ohrožení neřeší, prostě vlítnou na hlavní, že je jako to rychlejší auto hned předjede. Bohužel, ne vždy má to auto k manévru vhodné podmínky.

0 0
možnosti

skoda nebyla osmdesat dva tisic korun, ale osmdesat dva tisic sto sedmnact ... nezapocetli senioruv klobouk za stovku, a bycikl za sedmnact kace.

2 1
možnosti

Bycikl máte možná vy.

1 0
možnosti
Foto

Nedani prednosti na kole je hruba chyba. Kolobezky jsou dalsi průšvih pro vsechny v provozu na silnici.

1 0
možnosti

Chudáci v tom BMW..Ale se staryma cyklistama mám stejné zkušenosti.. Neschopnost dat přednost, nebo ukázat při odbočování, nebo se kolikrát i udržet na kole..ještě, ze to nebylo za volantem..To by odnesli pravděpodobně nevinný.

8 0
možnosti

On je problém i s mladýma kolařema.Neznají vyhlášku a klidně vletí z vedlejší před auto.V dnešní době by měl mít každý kdo se pohybuje po silnici základní znalosti o tom jak se má na silnici chovat.Každý by měl mít nějaký průkaz.

2 6
možnosti