Diskuze

Kde udělali severočeští soudruzi chybu a co bude po debaklu s ČSSD

Dvě volební období stál v čele Ústeckého kraje komunistický hejtman. Ve víkendových volbách však komunisté výrazně propadli a jejich spoluvládnoucí ČSSD se do kraje neprobojovala vůbec. Volební debakl v rozhovoru rozebírají lídr kandidátky KSČM Radek Černý a bývalý radní kraje Petr Jakubec z ČSSD.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Kmotr Benda nakoupil pro ČSSD málo hlasů.....

0 0
možnosti
FS

Tak pan Jakubec, který byl vyhozen z ředitelování školy, se svou kandidátkou se nedostal do zastupitelstva Varnsdorfu by opravdu neměl v ničem radit... Takoví, jako on, dovedli ČSSD tam, kde je.

0 0
možnosti
JK

Černý: "Asi jsme v kampani nebyli příliš útoční, nechtěli jsme takovou kampaň vést. Měli jsme se víc prodat, víc voličům připomínat a poukazovat na to, že jsme to byli my, kdo jsme lepili průšvihy předchozího vedení a spláceli dluhy". No není ten Černý "Boží"?! Na koho by asi tak chtěli soudruzi útočit a stěžovat si, když poslední dvě volební období, 8 let, přežívali ve vedení kraje a měli v rukách odpovědnost? Nebo prý "lepili průšvihy předchozího vedení a spláceli dluhy":-)... Ale no tak! Neví náhodou Černý, že jeho kolegové z KSČM seděli od samého počátku v zastupitelstvu kraje, svého času za dob provozování největších zlodějin v kraji šéfovali také m. j. kontrolnímu výrobu zastupitelstva, měli svého předsedu Výboru regionální rady regionu Severozápad a další významné funkce? Mlčeli, zvedali ruce, schvalovali kde co. Místo vystupování proti neskutečným praktikám a zlodějinám tehdejší koalice ODS a ČSSD. Tak na koho, by asi tak chtěl Černý ve volební kampani útočit? Na své kamarády z partaje? A důvody mlčení? Myslím, že se mnoho nemýlím, psal o nich minulý rok zde v diskusi na i.Dnes.cz (pokud chcete, přečtěte si mé diskusní příspěvky 18 až 21) -https://www.idnes.cz/usti/zpravy/rozhovor-oldrich-bubenicek-hejtman-kscm-revoluce-listopad.A191115_514450_usti-zpravy_pakr/diskuse .

A ještě na závěr. Ať se Černý znovu zpětně podívá na tu zpatlanou krajskou kandidátku. První žena na kandidátce na 12. místě! A to ještě nechci nijak zvlášť upozorňovat na to, že velice kvalitního soudruha předsedu krajského výrobu KSČM:-) strčili až na 7. místo kandidátky a soudružku stínovou ministryni školství KSČM:-) a bývalou poslankyni Poslanecké sněmovny dokonce až na 15. místo...

2 0
možnosti
MG

M98i68l19a67n 17G14u50t

8. 10. 2020 18:21

Odlehčím. Kontrolní otázka , a teď pro socany a komanče .Jak se řekne slovensky manželka topiče? ....správně, tak tam můžete jít.

0 0
možnosti
PK

Já teda nejsem ze severu, ale o něčem bych věděla. Tyhle strany volí nízkopříjmová číst obyvatelstva a asi od nich NĚCO očekává. A co dostávají?

Dostávají předražené zoufalé bydlení prostřednictvím obchodníků s chudobou. A když se jedná o přijetí programu neziskovek "obědy zdarma" tak byl Ústecký kraj slovy svého komunistického hejtmana zásadně proti.

Čí zájmy tahle levičácká sebranka hájí?

2 0
možnosti
IH

A nebyli před komunisty ve vedení kraje ČSSD? Po kom to vlastně komanči dávali dohromady?

7 0
možnosti